Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK
Pack&go

Pack&Go Drie generatie vakantie

Ouders, kinderen, opa en oma: iedereen is elke dag druk met zijn eigen dingen. Maar wanneer je met z’n allen naar Center Parcs komt, heb jij écht tijd voor elkaar.
De pret van je familie vakantie begint al bij de cottage: met z’n allen bij elkaar, want jij boekt een 6-persoons cottage voor de prijs van een 4-persoons. En om het extra feestelijk te maken, trakteren wij je op een activiteit en leuke extra’s, speciaal voor de hele familie.
We noemen het Pack&Go Drie generatie vakantie.

Een weekend in een Comfort of Premium cottage, inclusief:

 • Qoute1
  “Het was echt gezellig om elke avond met z’n zessen samen in de cottage te eten en bij te praten.”
 • Qoute2
  “Mijn ouders zijn ouder dan 65 en mijn kinderen zijn jonger dan 5... en toch hebben ze zich allemaal ongelooflijk geamuseerd.”
 • Qoute3
  “Normaal komt onze familie alleen met Kerstmis samen. Maar dankzij Center Parcs is er een nieuwe traditie bijgekomen.”
 • Qoute4
  “Ik ben samen met mijn oma en opa naar de kinderboerderij geweest. En ik heb zelfs een ezel mogen aaien.”
Ferienhaus

De ideale cottages voor de ideale familie vakantie.

Met de familie is het zalig thuiskomen in onze Comfort cottages waar alle voorzieningen aanwezig zijn voor een zorgeloos verblijf. Voor wie wat meer luxe wil, zijn er de Premium cottages met opgemaakte bedden bij aankomst, een vaatwasser en een tweede televisie in de slaapkamer. In cottages voor 4 personen of meer, is kindermeubilair aanwezig.

Of jij nu voor de Comfort of Premium cottage kiest, je profiteert altijd van de gratis upgrade van een 4- naar 6-persoons cottage. En voor 200 euro meer verblijf jij in een cottage voor 8 personen. Wil jij meer familie meenemen? Boek dan een 2e Pack & Go Drie generatie vakantie en ontvang gratis voorkeursligging voor je 2e cottage, zodat jij cottages naast elkaar kunt boeken.

Het ideale park voor de ideale familie vakantie.

Center Parcs heeft al heel wat families op bezoek gekregen. Daarom weten we ook heel goed welke parken geschikt zijn voor je familie vakantie. Zo zijn onze 4- en 5-Birdies parken je garantie voor het meest complete aanbod faciliteiten, activiteiten en services afgestemd op een familie vakantie.

Onze selectie van de meest geschikte parken:

België            De Vossemeren
Nederland     Het Heijderbos | Het Meerdal | De Kempervennen | De Eemhof |
                      De Huttenheugte |
Port Zélande

Pack&Go Drie generatie vakantie

Een compleet verblijf, speciaal afgestemd op je wensen
 • Inclusief verblijf in een cottage.
 • gratis activiteiten en/of services.
 • alles voor een aantrekkelijke prijs.
De meest voordelige combinatie is al voor je uitgezocht
Weekend 6P Comfort cottage
inclusief extra's
€ 399
Actie video
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.