Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Bois-Francs

Het chocolatrium van Damville

Terug in de lijst
  • Route de Conches
    27240 Damville
  • Het hele jaar geopend.
  • +33 (0)2 32 35 60 00
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Voor grote en kleine chocoladeliefhebbers! Samen met uw kinderen ontdekt u de wereld en de cultuur van chocolade en de beroepen van 'cacaofevier' (verwerker van cacaobonen), suikerwarenfabrikant en enkele geheimen van de chocolatier.
Bedwelmende geuren, bijzondere voorwerpen... een spannend parcours om kennis te maken met chocolade en de geschiedenis te leren kennen van cacao, gecombineerd met de ontwikkeling van het familiebedrijf Manufacture Cluizel, verspreid over meer dan 500 m2 met een Galerij, een bioscoop, het ontdekkingsatelier, vergezeld van een leuke proeverij.
Elk jaar komen hier meer dan 16.000 bezoekers! Smakelijk bezoek en smullen maar!

Google Map

Les Bois-Francs - Je boeking

Top of the page
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.