Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Nieuw in park Les Trois Forêts

Ontdek vernieuwde Comfort- en Premium cottages

Ontdek de vernieuwde Comfort- en Premium cottages

De vernieuwde Comfort- en Premium cottages bieden je een nieuw, eigentijds interieur met moderne meubels.Alles is vernieuwd, om op en top van je vakantie te genieten.
forest lodge

Forest Lodge, een toevluchtsoord in het hart van de natuur

Beleef ontspannen, gezellige momenten in de Forest Lodge in Les Trois Forêts! Je geniet hier van verschillende ruimtes: een loungehoek met grote open haard waar je ontspannen een boek kunt lezen of geniet van een drankje, een speelruimte - zowel binnen als buiten - voor de kinderen, het Lodge Restaurant om lokale specialiteiten te proeven en een terras om te genieten van de natuur.

Nieuwe Orry & Vrienden Show

Kom genieten van de Orry & Vrienden Show!

Een hilarische en interactieve voorstelling, waarin Orry op avontuur gaat en de hele wereld rondreist samen met zijn vrienden. En dit allemaal met één doel, om de woonplaats van hun nieuwe vriendje terug te vinden.

De kids zullen ademloos luisteren en wegdromen in fantasieverhalen!

Ongelooflijke cottages

Mijn ongelooflijke cottage

Breng het hele gezin mee voor een ludieke, unieke ervaring! Drie Ongelooflijke cottages: Bosdieren, Prinses en Ridder, Avontuur wachten op je in Domaine des Trois Forêts! Elke ruimte biedt verrassingen, ontdekkingen en misschien zelfs wel geheime gangen! Je hoort hier prinsessen en ridders lachen en je komt aankomende ontdekkingsreizigers en allerlei soorten dierenonderzoekers tegen!
Ontdek ‘Mijn ongelooflijke cottage’
Exclusieve cottage

Exclusieve cottage

Geniet van een exclusieve, ontspannende ervaring tijdens een weldadig verblijf in de natuurlijke omgeving van Domaine des Trois Forêts! Dankzij deze accommodatie met elegante en stijlvolle decoratie, de wellness badkamer en de privé-sauna, kun je genieten van een exclusief verblijf!.
Ontdek de Exclusieve cottages
BABYKIT_EARLYSWIM

Comfort en plezier voor de allerkleinsten.

Vertrekken met de baby betekent vaak een overvolle achterbak. Daarom stelt Center Parcs een gratis baby kit tot je beschikking bestaande uit: verschoningskussen, buggy, wipstoeltje en badje. Voorafgaand aan je verblijf te reserveren, zolang de voorraad strekt.

Daarnaast kunnen ze in alle rust kennismaken met het water van de Aqua Mundo tijdens het Baby vroege-vogel-zwemmen. Dit geeft de mogelijkheid om met je baby een uur voor de openingstijden te gaan zwemmen.

Les Trois Forêts - Je boeking

Top of the page
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).