Lakeside Promenade

De centrale ontmoetingsplek. Flaneren in deze wereld in de schaduw van de hangende tuinen, proeven van de heerlijke gerechten van de chefs, winkelen in het kloppende hart van het park...

Centrale ontmoetingsplek

Kom ook eens langs bij het centrale plein, de ontmoetingsplek! Je kunt er petanque of mölkki spelen en de kleintjes kunnen hinkelen. De bowlingbaan en bijbehorende bar zijn ook vlakbij. En afhankelijk van het seizoen kun je er genieten van concerten, entertainment en nog veel meer leuks.

Kinderclub

De Kids Club en de Baby Club (vanaf 4 maanden) hebben een breed aanbod aan spel, sport en creatieve activiteiten rondom het thema natuur. De begeleiding bestaat uit experts op het gebied van jonge kinderen. Nieuwe dingen ontdekken, creatief bezig zijn, zelfbewustzijn kweken, de 5 zintuigen gebruiken, sociale vaardigheden opdoen en de wereld ontdekken, dit leren kinderen allemaal tijdens hun vakantie.

Winkelen en een hapje eten

Op de Lakeside Promenade is veel te beleven. Na het shoppen een hapje eten: je kunt terecht in een van onze restaurants of gewoon iets meenemen.

Activiteiten: Lakeside Promenade

Selecteer

Ontdek ook de activiteiten die buiten het park plaatsvinden.

Villages Nature® Paris - Je boeking

 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende