Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Nieuw in park De Kempervennen

escape room adventure golf

Nieuw in De Kempervennen

Er is nu nog meer te beleven in De Kempervennen. De nieuwe Escape Room en vernieuwde Adventure Golf zorgen voor nog meer plezier! Lukt het jou om het mysterie in de Escape Room te ontrafelen? Kruip in je rol als geheim agent en probeer de missie te volbrengen. Of sla een balletje op het vernieuwde minigolfterrein omgeven door de natuur. De Adventure Golf biedt de ultieme gelegenheid om elkaar uit te dagen!

Aquapark

Aquapark

Stel je voor: een water speelparadijs met maar liefst 40 onderdelen. Dat is het nieuwe Aquapark in De Kempervennen. Waar je met het hele gezin kunt springen, glijden en klauteren op lucht-speelattracties. Waterpret gegarandeerd en lekker in de open lucht! En veilig natuurlijk, want er is altijd toezicht en het Aquapark staat in ondiep water. Dus plonzen maar!

Het Aquapark zal aanwezig zijn t/m 3 september dit jaar, volgend jaar vanaf mei t/m september.
Nieuwe Orry & Vrienden Show

Kom genieten van de Orry & Vrienden Show!

Een hilarische en interactieve voorstelling, waarin Orry op avontuur gaat en de hele wereld rondreist samen met zijn vrienden. En dit allemaal met één doel, om de woonplaats van hun nieuwe vriendje terug te vinden.

De kids zullen ademloos luisteren en wegdromen in fantasieverhalen!

Zip Wire

Nóg langer, nóg meer fun: De vernieuwde Zip Wire in De Kempervennen

Zoefff… Daar gaat u, vanaf 18 meter hoogte, hangend aan de Zip Wire. Razendsnel scheert u boven land en water van A naar B… en weer terug naar A. Want u eindigt ook weer op het startplatform! Dat is het unieke aan de vernieuwde Zip Wire in De Kempervennen. En… het is ook nog eens de langste van Nederland: 580 meter lang kriebels in de buik!

Ook zin in een spannende vlucht door de lucht? Probeer de vernieuwde Zip Wire!
Bekijk de video
KIDS_BINGO

Speel mee met Orry & vrienden in de Kids Bingo!

Spannend! Wie heeft de bingokaart als eerste vol en wint? De kids spelen en zingen mee en gaan lekker uit hun dak!  

Orry en zijn vrienden hebben de Kids Bingo eens flink aangepakt. Ze hebben alles in een nieuw jasje gegoten: het decor, de spelletjes én de liedjes. Dat wordt weer een dolle boel!
FAMILY_GAMES

Speel de leukste gezelschapspellen!

Met Familiespellen geniet je van gezellig speelplezier met het hele gezin!  

We hebben de leukste spellen klaar liggen: Monopoly, Trivial Pursuit, Twister.... Haal een pakket op en beleef er uren plezier mee in uw cottage!
CUBE/AQUA_PARTY

Verboden voor ouders!

Tieners hebben graag een plekje om met leeftijdsgenoten te kunnen chillen. HangOuts is hier de ideale plek voor, waar ze samen bijpraten, muziek luisteren, een balletje schoppen tegen de voetbalmuur of enkele van hun favoriete platen mixen op het DJ platform.  

Daarnaast worden er tijdens de schoolvakanties vette poolparties gehouden, waarbij de Aqua Mundo wordt omgetoverd in een unieke feestlocatie. Muziek, een lichtshow en special effects zorgen voor de juiste sfeer.

De Kempervennen - Je boeking

Top of the page
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).