Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Nieuw in park Het Meerdal

Nieuwe Activiteiten

Veel nieuwe activiteiten in Het Meerdal

Leg het spannende touwenparcours af hoog boven de grond met High Adventure Experience of iets lager maar nog steeds spannend tussen de bomen met Kids High Adventure of Kids Wiebel Web. Gaan jullie liever het avontuur aan op de minigolfbaan? Dat kan met de vernieuwde outdoor Adventure Golf, die omgeven is door natuur. Of misschien een ‘echt’ rijbewijs halen? Bij het Kids Verkeerspark kunnen kinderen rondrijden in elektrische auto’s, op een echt verkeersparcours. Er is echt voor ieder wat wils!
Nieuwe Orry & Vrienden Show

Kom genieten van de Orry & Vrienden Show!

Een hilarische en interactieve voorstelling, waarin Orry op avontuur gaat en de hele wereld rondreist samen met zijn vrienden. En dit allemaal met één doel, om de woonplaats van hun nieuwe vriendje terug te vinden.

De kids zullen ademloos luisteren en wegdromen in fantasieverhalen!

CENTER_PARCS_EXCURSION

Entertainment stopt niet aan de grenzen van het park.

Center Parcs Excursies geeft de mogelijkheid om tijdens je vakantie te genieten van wat de omgeving rond het park te bieden heeft.

De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die je alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is jouw vakantieplezier helemaal compleet.

Het Meerdal - Je boeking

Top of the page
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.