Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Parc Sandur

AnnoDrenthe App

Terug in de lijst
  • ADRESINFORMATIE
    Brink 4
    9401 HS Assen
  • Het hele jaar geopend.
  • +31 (0) 592 - 313 523
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Zin in een dagje uit? Beleef dan al het moois wat Drenthe u te bieden heeft. Download dan nu heel eenvoudig de AnnoDrenthe app en beschik direct over meer dan 100 wandel- en fietsroutes. 

Een kleine greep uit de verschillende routes: 

Westerbork luisterpad. 
Volg het spoor van de jodenvervolging. U hoort vertellen over de dagelijkse werkelijkheid op die betreffende locatie, over de gevolgen van anti Joodse maatregelen en de Joodse werkkampen. Zo wordt op de plek waar het zich allemaal heeft afgespeeld, in het 'decor' van de gebeurtenissen, het verleden voelbaar in het nu. 
5 verschillende routes. 

Geopark de Hondsrug. 
Bijzondere routes over de geschiedenis van Drenthe. Beleef deze reis door de ijstijd langs hunebedden en het veen. Het Hondsruggebied is een uniek geologisch gebied met een bijzondere cultuurhistorie. De ondergrond en de cultuurhistorie zijn sterk met elkaar verbonden. In Drenthe is in 2010 het initiatief genomen om van het unieke Hondsruggebied een Geopark te maken. Een geopark maakt onderdeel uit van een wereldwijd netwerk. 
11 verschillende routes. 

Groene routes. 
De Groene routes vertellen u het verhaal van natuur, milieu en landschap in Drenthe. De routes zijn een initiatief van de Natuur en Milieufederatie Drenthe in samenwerking met onder andere het IVN Consulentschap Drenthe. De Groene routes vertellen het verhaal van natuur, milieu en landschap in Drenthe. Wandelend of fietsend ontdekt u het verhaal van Groen Drenthe. 
21 verschillende routes.

Via de app krijgt u niet alleen beschikking tot de routes maar ook tot achtergrond informatie, foto's, video's en informatie van deskundigen. Download dus nu de AnnoDrenthe app voor een onvergetelijk dagje uit.

Google Map

Parc Sandur - Je boeking

Top of the page
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.