Vind onze parken

Vakantie in Winterberg

Een bijzondere omgeving in de natuur

Verblijf in Winterberg, het land van duizend heuvels

Tussen Düsseldorf, Hannover en Frankfurt ligt een prachtig groen gebied. Hier vindt u vakantiepark Hochsauerland. Dit gebied wordt ook wel het land van de duizend heuvels genoemd. Met een verblijf in vakantiepark Hochsauerland bent u verzekerd van een geslaagde vak
Verblijf in Winterberg, het land van duizend heuvels

Tussen Düsseldorf, Hannover en Frankfurt ligt een prachtig groen gebied. Hier vindt u vakantiepark Hochsauerland. Dit gebied wordt ook wel het land van de duizend heuvels genoemd. Met een verblijf in vakantiepark Hochsauerland bent u verzekerd van een geslaagde vakantie in Winterberg, in welk seizoen u ook besluit Hochsauerland te bezoeken.

In de winter kunt u genieten van skiën of snowboarden tijdens een vakantie in het vakantiepark van Winterberg. De zomer is het seizoen bij uitstek voor tochten in de natuur, te voet of per fiets. Geniet van uw vakantie in Winterberg en ontdek de prachtige omgeving. Een vakantie met het gezin in Winterberg is de perfecte gelegenheid om de schilderachtige dorpjes rondom het vakantiepark te bezoeken. Geniet van de cultuur en plak er direct een winkelsessie aan vast! In de winter is een bezoekje aan het skigebied van Willingen een absolute aanrader. Dit skigebied ligt op slechts 18 kilometer van vakantiepark Hochsauerland. In het Naturerlebnispark gelegen in Medebach, vindt u de grootste speeltuin van Europa met een groot aantal gratis activiteiten voor kinderen en volwassenen. Er is dus eindeloos veel te doen tijdens uw vakantie in Winterberg.

Een verblijf in vakantiepark Hochsauerland is een vakantie waarin sport en ontspanning perfect kunnen worden gecombineerd. Dit vakantiepark is ideaal voor een vakantie met kinderen in Winterberg. Het park heeft zelfs een voetbalschool waar de jongere gasten kunnen leren voetballen of hun spel verbeteren. Het waterpark Winterberg biedt met zijn vele glijbanen en waterkanonnen eindeloos veel waterpret. Jonge moeders kunnen zich vermaken met het ochtendzwemmen voor baby's.

Geniet van een heerlijk ontspannende vakantie tijdens een weekend in Winterberg. Zo vergeet u al uw zorgen en kunt u ontspannen met familie of vrienden. Vakantiepark Hochsauerland heeft voor ieder wat wils.

Een vakantie in Sauerland is de perfecte gelegenheid om het land van duizend heuvels te ontdekken. Met de zestig activiteiten die vakantiepark Hochsauerland aanbiedt, wordt dat direct nog een stuk aantrekkelijker. Tijdens een vakantie in Winterberg verblijft u in luxueuze cottages gelegen in het hart van de adembenemende natuur. Dit is meer dan slechts een simpel vakantiehuis. Deze huisjes zijn milieuvriendelijk. Zo denken we niet alleen aan uw welzijn, maar ook aan dat van de natuur tijdens uw vakantie in Duitsland.

Vakantie ideeën

Wandelen in de zomer en skiën in de winter in het land van 1000 heuvels.

Vanaf
€ 128 € 159
2 nachten voor 2 pers.
Boek nu Ontdek het park

adres

Park Hochsauerland
59964 Medebach
Duitsland
Praktische info
loading...