Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

Op vakantie met je baby. Relax, alles staat al klaar.

Voor jou is het de eerste keer, wij zijn eraan gewend. Van cottage tot restaurants: alles staat klaar voor jou en je baby. Ontspan en geniet. En… er is veel NIEUWS!

Boek nu
Op vakantie met baby

Voor het eerst zorgeloos op vakantie met je baby

Een paar dagen vakantie en je auto is al meteen te klein. Daarom nemen we je bij Center Parcs de praktische dingen uit handen. Alles is er al, kwestie van onze jarenlange ervaring met jonge ouders. Bovendien geniet jij van vele extra’s, speciaal voor jezelf en je baby. Geen mega checklist, gesleur en gesjouw. Ontspan en geniet van elkaar!

Wij hebben alvast een selectie gemaakt van parken die bij je passen. Uiteraard zijn al onze parken geschikt voor iedereen.

Altijd inbegrepen – zelfs de glimlach van je baby

Op vakantie met baby
Als we zeggen ‘we denken aan alles’, denken we ook écht aan alles en is dit inbegrepen in de prijs:

  • Cottage met alles erop en eraan: babybedje, babybox, privé-tuintje waar jullie samen lekker genieten van de natuur en privacy. 
  • Jij kunt vooraf een compleet Baby Servicepakket* (NIEUW) reserveren: verschoningskussen, buggy, wipstoeltje, badje en optioneel een babybox** 
  • Kindwagenvriendelijke paden en auto vrije parken.
  • Gratis babyverzorgingsfaciliteiten in de Market Dome.
  • Gratis babyvoeding in de restaurants: jij wat lekkers, je kleintje ook.
  • Verwarmd water met minder chloor in de Aqua Mundo en gratis babyverzorgingsfaciliteiten.
  • Baby Vroege-Vogel-Zwemmen: de Aqua Mundo gaat speciaal vroeger open voor jou en je baby. Om in alle rust te genieten van het warme water. Dat maakt de tijd met je kleine extra bijzonder.

Niet alle activiteiten en services zijn beschikbaar in alle parken.
* zolang de voorraad strekt
**tegen betaling

Activiteiten voor je baby vakantie

Op vakantie met baby

Zin om nog een unieke eerste ervaring toe te voegen aan je verblijf? Met deze activiteiten en services kan jij ultiem genieten van de vakantie met je baby.

  • Baby Massage (NIEUW): een ervaren instructeur leert jou de kneepjes van het vak, wat zal die kleine lekker slapen vanavond!
  • Tijdens Baby Voetafdrukjes (NIEUW) maak jij een afdruk in gips zodat je altijd kunt terugdenken aan de eerste vakantie met je kleintje.
  • Babyzwemmen: onder begeleiding van een ervaren instructeur doe jij samen met je baby verschillende oefeningen en spelletjes in de Aqua Mundo.

Jij hebt zelf ook wel wat rust verdiend. Wat dacht je van een massage of een heerlijk bezoek aan de sauna. Of boek een VIP cottage waar jij geniet van je eigen privésauna.Boek de eerste vakantie met je baby en geniet van de eerste momenten met je kleine terwijl je er even lekker tussenuit bent. Wij zorgen ervoor dat jullie heerlijk samen op vakantie kunnen.

Profiteer nu van deze aanbiedingen:

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).