Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

Groepsaccommodatie

Geniet samen met familie en vrienden van een actieve groepsvakantie

Altijd inbegrepen

Groepsvakantie vol gezelligheid bij Center Parcs

Gezellig op vakantie met een groep familie of vrienden? Center Parcs heeft groepsaccommodaties voor 4 tot en met 16 personen, voorzien van alle luxe en gemak. Zo wordt het organiseren van uw groepsvakantie wel heel gemakkelijk! Let op: cottages voor 16 personen en meerdere grote cottages tegelijkertijd, zijn enkel telefonisch te boeken.
      


Luxe groepsaccommodaties

Luxe cottage

Luxe groepaccommodaties waar u tijdens uw groepsvakantie kunt genieten voor 4 tot 16 personen. Het is ook mogelijk om verschillende cottages naast elkaar te boeken!

Meer informatie over grote cottages!

GetTogether

Get Together!

Speciale groepsactiviteiten en een Personal Planner die het regelwerk op zich neemt. Dat is het GetTogether programma voor groepsvakanties vanaf 10 personen.

Groepsactiviteiten

Activiteiten met de groep

Met meer dan 60 verschillende activiteiten hoeft u zich als groep nooit te vervelen bij Center Parcs! De ideale actieve groepsvakantie!

Bekijk meer activiteiten

Met hoeveel?

Met hoeveel

Geniet van onze luxe en comfortabele groepsaccommodaties voor 4 tot 16 personen. Is uw groep nog groter? Dan boekt u toch gewoon een aantal cottages naast elkaar?

Ontdek de parken met grote cottages

Voorkeursligging

Voorkeursligging
Wist u dat u zelf kunt bepalen waar u vakantie viert? Liever dichtbij de Market Dome, of toch maar aan het water? De prijzen: voor 1 cottage: €33, Voor 2 t/m 4 cottages €44. En vanaf 5 cottages €55.

Ontdek alle ActiviteitenCadeau

2 luxeniveau's

Groepscottage

Vertrouwd, maar toch net dat beetje extra. Dat is wat u mag verwachten als u kiest voor een Premium cottage. Heb je meer zin in pure verwennerij voor grote groepen? Ga dan voor de meest luxueuze cottage, de VIP cottage!

Meer over de luxeniveau's

Altijd inbegrepen Meer informatie

Ontvang onze promoties en nieuwigheden

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).