Zin om erop uit te gaan tijdens uw bezoek aan Center Parcs?

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Limburgse Peel

Kasteeltuinen Arcen

Bij het eeuwenoude kasteel in Arcen, dat nu in gebruik is als expositieruimte, liggen prachtige tuinen. Dwaal door de verschillende tuinen als het Rosarium, de watertuinen en de kas Casa Verde.

Naast de tuinen ligt ook nog het landgoed, waar verschillend natuur en cultuurlandschappen elkaar afwisselen. In het park zijn ook verschillende diersoorten te zien; doodshoofdapen die op hun eiland rond klimmen, allerlei vogels waaronder roofvogels, kraanvogels en flamingos en verschillende vissoorten.

Onder leiding van een beroepsvalkenier kunnen de roofvogels bekeken worden en worden er roofvogeldemonstraties gegeven.

Open vanaf 28 maart 2015.

Lingsforterweg 26, 5944 BE Arcen

30 km van Center Parcs

Fiets van knooppunt naar knooppunt

Het netwerk van fietsknooppunten maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier een heel eigen fietstraject samen te stellen.

De knooppunten verbinden namelijk allerlei bestaande fietsroutes. Op elk knooppunt kunt u een stuk van een andere route volgen als u dat uitkomt.

Koeien kijken

Beleef de moderne melkveehouderij en kom een kijkje nemen bij Hoeve de Hei gelegen in het prachtige weidse buitengebied van America in de gemeente Horst aan de Maas en biedt de mogelijkheid om een kijkje te nemen op de moderne melkveehouderij.

De stal is voorzien van een 50m lange loopbrug en geeft u de gelegenheid om het reilen en zeilen in de stal te aanschouwen.

Rondleiding Hertog Jan Brouwerij

De Hertog Jan Brouwerij staat nog altijd op dezelfde plek waar vier vrienden hem 100 jaar geleden begonnen. Ruik, ervaar en proef het hele brouwproces. Van moutzolder tot de authentieke koperen brouwketels en opslagkelder.

Kruisweg 44, 5944 EN Arcen

Het Aardbeienland

In de buurt van Center Parcs Limburgse Peel groeien in de zomer de lekkerste aardbeien.

In Aardbeienland kunt u ze samen met uw kinderen zelf gaan plukken. Intussen leert u op een speelse manier alles over de aardbeienteelt. Proeven hoort er natuurlijk ook bij. Maak kennis met aardbeiensmoothies. Ooit al een aarbeienapotheek of een bijbehorende vlaaienbakkerij bezocht? Zeker doen in Aardbeienland!

Wie er niet genoeg van krijgt, kan leren om zelf op een eenvoudige manier aardbeien te kweken.

Zoo Parc Overloon

In het 21 ha grote Zoo Parc Overloon loopt u gewoon tussen de dieren. Wel veilig natuurlijk. Als echte ontdekkingsreizigers verkennen kinderen de dierentuin met een spannende speurtocht, er zijn voederpresentaties en u kunt zelfs een kijkje achter de schermen krijgen.

25 minuten met de auto.

http://www.overloonzoo.nl/

Entreekaarten met korting bij de Receptie.

Uw boeking

Boek nu
 

Let op: de prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).

Last Minutes

Alle parken Alle tarieven Vakantie- en feestdagen

Ontvang onze promoties en nieuwigheden

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).