Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

Privacy Statement

Als u actief via de site reageert, bijvoorbeeld door een brochure te bestellen of een verblijf te boeken, dan worden uw gegevens gebruikt om te reageren op uw verzoek. De door u verstrekte persoonsgegevens worden ook opgenomen in het klantenbestand van Center Parcs. Het klantenbestand wordt gebruikt voor de eigen marketingdoeleinden van Center Parcs. U heeft steeds recht op inzage, verbetering of verwijdering van uw gegevens. Hiervoor kunt u contact opnemen met Center Parcs België NV, Afdeling Special Reservations, Erperheidestraat 2, Bus 3, 3990 Peer.

Voor het kunnen toezenden van informatie, boekingsbescheiden, brochures etc. alsmede voor het verrichten van marktonderzoek, schakelt Center Parcs zorgvuldig geselecteerde bedrijven in, die uitsluitend de voor de uitvoering van hun taak benodigde gegevens ontvangen. Uw gegevens worden nimmer doorverkocht aan andere bedrijven. 

Als u zelf niet actief persoonsgegevens aan ons verstrekt, door u bijvoorbeeld te laten registreren of door een brochure aan te vragen, bezoekt u onze site anoniem. Center Parcs is niet geïnteresseerd in gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van onze site. Center Parcs is wel geïnteresseerd in informatie die iets zegt over het gebruik van de site, zoals: Hoeveel bezoekers krijgen we? Vanuit welke landen wordt de site bezocht? Welke paginas worden veel bezocht? Wat zijn drukke uren? Om de faciliteiten en functies aan te passen aan de apparatuur van de gebruiker, houden we ook bij met welk type browser onze site wordt bezocht.

Juridisch voorbehoud

Center Parcs heeft bij het samenstellen van deze site de uiterste zorg in acht genomen, maar kan de continue juistheid en/of volledigheid van de inhoud van de website niet garanderen. Center Parcs sluit iedere aansprakelijkheid uit voor schade van welke aard dan ook en hoe dan ook genaamd die voortvloeit uit onjuistheden en/of onvolledigheden in de informatie op deze site. Op alle aanbiedingen en boekingen zijn de Algemene Voorwaarden van Center Parcs van toepassing. Deze zullen, op eerste verzoek, kosteloos aan u worden toegezonden.

Altijd inbegrepen Meer informatie

Ontvang onze promoties en nieuwigheden

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).