Een cottage van Center Parcs is niet zomaar een vakantiehuis. Alle accommodaties hebben een fantastische plek midden in de natuur.

Luxeniveaus op Bispinger Heide

Luxeniveau

Luxe of éénvoudig, kies uw comfortniveau

Type accommodatie

Een cottage in de volle natuur of een hotel dicht bij alles?

4 personen

Intiem of huiselijk, vind de cottage die bij u past.

Vroegboekers genieten bij Center Parcs van 4 gratis Toppings!
Meer info

Alle cottages op Bispinger Heide

Comfort

Comfort voor een aantrekkelijke prijs

U bent op zoek naar comfortabele en functionele accommodatie voor een verblijf in alle eenvoud? Kies voor de Comfort-cottage! U geniet van een gezellige en authentieke cottage, een woonkamer met frisse kleuren en open haard, een compleet ingerichte open keuken en een badkamer met ligbad. Na een dag vol activiteiten kan u met uw familie en/of vrienden heerlijk nagenieten in de cottage.
Meer infoSluiten

Premium

Extra luxueuze afwerking

Brengt u lange luie dagen 'thuis' door, dan kiest u voor een Premium cottage. Vertrouwd, maar toch net dat beetje extra. Al onze Premium cottages hebben een compleet ingerichte keuken, een badkamer en een privéterras met tuinmeubels. In alle cottages is ook altijd een kinderbed/box en kinderstoel aanwezig.
Meer infoSluiten

VIP

Extra luxueuze afwerking, plus extra services

Als je jezelf echt wilt verwennen, kies dan een VIP-cottage. Uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Tegen de tijd dat je aankomt, zullen je handdoeken klaarliggen en staat je privé sauna al te wachten. VIP gasten krijgen ook broodjes geleverd aan de deur elke dag.
Meer infoSluiten