Of u nu gaat sporten, met het gezin uit eten gaat of ontspant in de spa – geniet met volle teugen aan het schitterende meer. 

Ontdek Le Lac d'Ailette

Kies een cottage met een adembenemend uitzicht over het meer.

Uniek aan dit park

  • Profiteer deze zomer van het vernieuwde strand en talloze nieuwe activiteiten (jetski, wakeboard...) en een buitengewoon avonturenparcours met een Zip Wire van 220 meter boven het meer
  • Een gloednieuwe Deep Nature Spa: Aqua Balneo met bubbelbaden, hammam, sauna en zoutgrot op het programma
  • De kleintjes aaien de dieren op de Kinderboerderij terwijl de tieners de Aquaspeed testen of de Cube ontdekken met mengtafels en interactieve voetbalmuur
  • Keukenprinsen en -prinsessen perfectioneren hun kookkunsten met twee kandidaten van Top Chef tijdens een speciaal Top Chef-weekend

Aqua Mundo

Ontdek Aqua Mundo
  • Dolle pret in het Water Playhouse, met waterkanonnen en een reuzenemmer.
  • Laat je meevoeren op de wilde wateren van de wildwaterbaan Crazy River.
  • Jongeren beleven een onvergetelijke avond met de DJ en de lichtshow tijdens de Aqua Party.

Kinderactiviteiten

Kinderactiviteiten
Vanaf deze zomer profiteren de kinderen van een nieuw Ouistiti-parcours in het bos, een miniquadbaan en een outdoor midgetgolf van 18 holes. Jonge doe-het-zelvers mogen een echt houtvlot bouwen.
Meer info

Activiteiten

Activiteiten
Probeer vanaf deze zomer de nieuwe watersportactiviteiten op het meer: jetski, wakeboard, avonturenparcours voor tieners en volwassenen en een Zip Wire boven het strand, de Cool Factor Jump en nog veel meer.
Meer info

Market Dome

Market Dome
Op één en dezelfde plek drinkt u een glas, eet u een hap en geniet u van live entertainment in een warme, tropische sfeer.
Meer info

Spa Deep Nature

Spa Deep Nature
Ontdek deze zomer de nieuwe spa Deep Nature. U vindt er een Aqua Balneo met bubbelbaden, hammam, sauna, zoutgrot, in een wellnessruimte van 385 m².
Meer info

Uw boeking

Boek nu