€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Binnenspeelpret bij Center Parcs

Insider tips - Laatst gewijzigd op 15 Dec. 2020

Binnenspeelpret bij Center Parcs

Je kent het wel, je hebt ein-de-lijk een paar dagen weg kunnen plannen én dan… valt alles in het water; heel veel regen. Maar laat je niet tegenhouden door een regen- of onweersbui, want er is zat leuks te doen met slecht weer. Wij hebben een aantal leuke binnen en overdekte activiteiten in Center Parcs op een rij gezet.

 

 

MARKET DOME

Zag je jezelf al zitten, op een zonnig terras met een koud drankje in je hand? Houd dat gevoel dan vooral vast. De Market Dome is er zo op ingericht, dat het lijkt alsof je in de buitenlucht zit. Met de tropische sferen, de verschillende restaurants waan je je even in het buitenland. Daarnaast biedt de Market Dome heel veel meer. Van de Fashionstore en souvenirwinkel, tot de handige supermarkt en de warme bakker. Je kunt er voor alles terecht. En de kinderen vinden het geweldig om op ontdekking te gaan tussen de palmbomen.

 

BALUBA

Ook voor de kinderen zijn er veel leuke binnenactiviteiten te doen bij slecht weer. In het indoor speelparadijs BALUBA, kunnen kleintjes zich helemaal uitleven! De overdekte speeltuin staat vol met klimrekken, glijbanen, trampolines, bouwblokken en nog veel meer.

 

Nieuw sinds 2019: BALUBA speelparadijs in Les Ardennes
 

Market Dome & BALUBA
Market Dome & BALUBA

 

ACTION FACTORY

Mocht je op zoek zijn naar een plek waar de overdekte activiteiten geschikt zijn voor jong en oud, stap dan de Action Factory eens binnen. Hier kun je elkaar proberen te verslaan tijdens het Minigolfen of raadsels oplossen in de Escape Room. Voor de kleintjes is er ook genoeg te beleven. Er staan onder andere trampolines en elektrische mini-cars voor ze klaar.

 

Nieuw sinds 2019: Action Factory in Les Ardennes.

JUNGLE DOME

Voor de echte natuurliefhebbers die slecht weer liever overslaan, hebben wij ook iets bedacht. De Jungle Dome in het Heijderbos is een overdekt stukje tropen, waar je klaterende watervallen, wiebelende touwbruggen en meer dan 40 exotische diersoorten en 250 tropische planten tegenkomt. De kids kunnen hier ook wat leren over het behoud van het oerwoud: de Jungle Expedition.

 

Action Factory & Jungle Dome
Action Factory & Jungle Dome

 

DISCOVERY BAY

Ook aan de kleine ontdekkingsreizigers is gedacht. Weer of geen weer, de Discovery Bay in de Vossemeren is een groot speelparadijs voor de piraten onder ons! Ben je in voor meer uitdaging? Beleef de High Adventure Experience in de Discovery Bay.

INDOOR KLIMPARADIJS

Durf jij het aan? In het Indoor Klimparadijs zijn er verschillende klimwanden voor verschillende niveaus met ieder een eigen uitdaging. Het nieuwste Klimparadijs is te vinden in Bispinger Heide (D) en die heeft maar liefst 9 gethematiseerde wanden met een hoogte van 8 tot 9 meter!

Discovery Bay & Klimparadijs
Discovery Bay & Klimparadijs

 

AQUA MUNDO

In alle Center Parcs parken in heel Europa vind je het tropische waterparadijs Aqua Mundo, met palmbomen en water van 29°. Voor uren zwemplezier en zeker wanneer het weer wat minder is. Roetsjen van de glijbanen, zwemmen door de golven, spetteren in het kinderbad.... De Aqua Mundo is er voor een heerlijke tijd met de hele familie.

 

Weer of geen weer, beleef een heerlijke vakantie bij Center Parcs!

Aqua Mundo
Aqua Mundo

 

Bekijk via onderstaande infographic in welk park de overdekte activiteiten aanwezig zijn.

 

Binnenspeeltuinen Center Parcs