Inspiratie

Binnenspeelpret bij Center Parcs

Insider tips - 16 Jan. 2017

Binnenspeelpret bij Center Parcs

Je kent het wel, je hebt ein-de-lijk een paar dagen weg kunnen plannen én dan… valt alles in het water; heel veel regen. Maar laat je niet tegenhouden door een regen- of onweersbui, want er is zat leuks te doen met slecht weer. Wij hebben een aantal leuke binnen en overdekte activiteiten in Center Parcs op een rij gezet.

MARKET DOME

Zag je jezelf al zitten, op een zonnig terras met een lekker koud drankje in je hand? Houd dat gevoel dan vooral vast. De Market Dome is er zo op ingericht, dat het lijkt alsof je in de buitenlucht zit. Met de tropische sferen, de verschillende restaurants, zoals Fuego, Evergreenz, Nonna’s en met het gezellige Grand Café, waan je je even in het buitenland. Daarnaast biedt de Market Dome heel veel meer. Van de Fashionstore en souvenirwinkel, tot de handige supermarkt en de warme bakker. Je kunt er voor alles terecht.

BALUBA

Ook voor de kinderen zijn er veel leuke binnenactiviteiten te doen bij een dagje uit met slecht weer. In het indoor speelparadijs BALUBA, kunnen kleintjes zich fantastisch vermaken! Het overdekte speelparadijs staat vol met klimrekken, glijbanen, trampolines, bouwblokken en nog veel meer.

Bekijk via onderstaande infographic in welk park er een BALUBA aanwezig is.

Action Factory Het Heijderbos

ACTION FACTORY

Mocht je op zoek zijn naar een plek waar de overdekte activiteiten geschikt zijn voor jong en oud, stap dan de Action Factory ‘ns binnen. Hier kun je elkaar proberen te verslaan tijdens de Cool Factor: Laser Battle, Minigolfen en raadsels oplossen in de Escape Room. Voor de kleintjes is er ook genoeg te beleven. Er staan onder andere trampolines en elektrische mini-cars voor ze klaar.

Via de 360° video, gemaakt in Het Heijderbos, geven we je alvast een voorproefje van wat je kan verwachten. De Action Factory is niet in ieder park hetzelfde gebouwd, maar er is gegarandeerd actie!

Bekijk via onderstaande infographic in welk park er een Action Factory aanwezig is.

JUNGLE DOME

Voor de echte natuurliefhebbers die een dagje uit met slecht weer liever overslaan, hebben wij ook iets bedacht. De Jungle Dome in het Heijderbos is een overdekt stukje tropen, waar je klaterende watervallen, wiebelende touwbruggen en meer dan 40 exotische diersoorten en 250 tropische planten tegenkomt. De kids kunnen hier ook wat leren over het behoud van het oerwoud: de Jungle Expedition.

Met de 360° video beleef je de Jungle Dome alvast voordat je erheen gaat.

Discovery Bay De Vossemeren

DISCOVERY BAY

Ook aan de kleine ontdekkingsreizigers is gedacht. Weer of geen weer, de Discovery Bay in de Vossemeren is een groot avontuur voor de piraten onder ons! Ben je in voor meer uitdaging? Beleef de High Adventure Experience in de Discovery Bay.

Ben je benieuwd welk park bij jou past? Doe hier de check. 

Infographic Indoor speeltuin Center Parcs NL

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie