€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

NIEUW: Action Factory in Les Ardennes

News - Laatst gewijzigd op 24 Dec. 2019

NIEUW: Action Factory in Les Ardennes

Goed nieuws voor alle kleine en grote avonturiers die hun energie kwijt willen: in Les Ardennes is de gloednieuwe Action Factory geopend. Dus iPads aan de kant, speelkleren aan, en met z’n allen op naar het overdekte actieparadijs!

Nieuwe Action Factory in Les Ardennes

Binnenstebuiten avontuur in de Action Factory

Zo bosrijk als het park buiten is, zo groen wordt de uitstraling binnen in de Action Factory van Les Ardennes. Overal vind je het ‘bos met dieren’-thema terug. Van de holes op de Interactieve Minigolf-baan tot het café waar je lekker wat kunt eten en drinken. Maar eerst willen we wat zweetdruppeltjes op je voorhoofd zien!


Zoveel actie, waar begin je?

Je ziet het meteen als je rondkijkt in de Action Factory: elke activiteit straalt ‘natuur’ uit. Maar je bent hier niet om te kijken, je wil dingen doen!

  • Het BALUBA indoor speelparadijs staat vol met klimrekken, glijbanen, trampolines, bouwblokken, schuimbal-kanonnen, noem maar op. De kleintjes klauteren, springen en ravotten erop los, jij relaxt met een cappuccino op het terras.
  • Kun jij de weg vinden door het doolhof vol laserstralen in het Laser Labyrinth? Pas op, je mag ze niet aanraken, want dat levert strafpunten op. 
  • Helm op, lamp aan, en daar ga je, door de Speleo Tunnel: een superlang gangenstelsel in een rots die niet echt ís, maar wel heel echt voelt!
  • Helemaal in het thema 'Het bos van de Ardennen' speel je bij de Interactieve Indoor Minigolf een ronde minigolf vol special effects. Een paar holes zijn zelfs in het donker, zodat de mooiste effecten oplichten met blacklight.
  • Kom op, je kunt het! Je bent gezekerd, dus klim tegen die klimwand omhoog! Begin bij de makkelijkste moeilijkheidsgraad, en kijk gewoon hoe ver je komt.
  • Leer boogschieten en schiet als een echte Robin Hood de pijl in de roos. Er staat een instructeur bij, dus je veiligheid (en die van anderen…) is gegarandeerd.......

 

Ontdek in 360°

Open in volledig scherm​​​​ of bekijk hieronder de virtual tour van de Action Factory in Les Ardennes.

Zin in? Lijkt ons wel. Dus op naar de nieuwe Action Factory in Les Ardennes. Lekker actief bezig met je gezin – binnen, met een beetje buitengevoel.