€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Zeg je zomervakantie, dan zeg je wateractiviteiten

Insider tips - 03 May. 2022

Zeg je zomervakantie, dan zeg je wateractiviteiten

Zomer… Dat is plonsen in de verkoelende zee, surfen en waterskiën op een meer dat glinstert in de zon of gewoon lekker luieren op het strand. En het kan allemaal in de parken van Center Parcs! Of je je strandvakantie nu dichtbij zoekt in Nederland of België, of je vakantie aan het water wilt beleven in Duitsland of Frankrijk.

In elk land hebben we de fijnste vakantiehuizen op loopafstand van een meer of de zee. Weet je nog niet wat je wilt in je zomervakantie? Dan helpen wij je toch!
 


Top 3 wateractiviteiten in België

  1. Aan waterpret geen gebrek in De Vossemeren: je hebt er twee meren om te waterskiën en wakeboarden, om te volleyen op het strand of gewoon om lekker te luieren met een drankje in je hand.
  2. In Terhills Resort ontmoeten natuur en luxe elkaar aan het water. Je cottage kijkt uit over het meer, bij sommigen kun je zelfs je eigen bootje aanleggen en op het hagelwitte strand kun je heerlijk loungen.
  3. Park De Haan ligt op een steenworp afstand van de gelijknamige badplaats en het mooiste en langste strand van België. Strandsporten, restaurants op de boulevard, kusttram: allemaal onder handbereik.
     


Top 3 vakanties aan het water in Nederland

 

  1. De Eemhof ligt pal aan het Eemmeer, een waar eldorado voor watersporters. Leef je uit met surfplank, kano of zeilboot. Met een cocktail toekijken vanaf je loungebank in de beachclub mag natuurlijk ook.
  2. In De Kempervennen heb je maar liefst 2 meren om je uit te leven, inclusief een Aquapark met de leukste hindernissen en watersporten waar oudere kinderen kriebels van in hun buik krijgen.
  3. Zeg je zomervakantie, dan zeg je Noordzee-strand. Zowel Port Zélande als Park Zandvoort liggen pal aan zee: heerlijk om te zonnen en te plonsen, maar je kunt ook blokarten of kitesurfen – wat je maar wilt!
     


Top 3 vakanties aan zee en meer in Duitsland

 

  1. Park Bostalsee is de place to be voor fanatieke watersporters: vanaf je vakantiehuis op de heuvel kijk je zo op de zeilers en surfers. Of ga je liever volleyballen of zonnebaden op het strand?
  2. De naam zegt alles: Park Nordseeküste. Je hebt een breed strand tot je beschikking om te wandelen (wadlopen!), luieren, vliegeren, sporten. Wind in je haren, zon op je huid, wat wil je nog meer?
  3. Het heet dan wel Bispinger Heide, maar behalve heide is er een fantastisch meer waar je kunt waterfietsen, bootje varen en suppen. De kinderen hebben er de zomervakantie van hun leven – en jij ook.
     

 

Top 3 vakanties vol waterpret in Frankrijk

 

  1. Zoek je een hagelwit strand aan een kristalhelder meer, dan komt het je in Le Lac d’Ailetteoogverblindend tegemoet. Er wordt volop gesurft en gewaterfietst, maar ook lekker gechilled en gelounged.
  2. Een fantastisch buitenzwembad dat grenst aan een meer, en dan ook nog Disneyland® Parijs in de buurt? Hoe blij wil je je kids maken! Dus pak je koffer in en op naar Villages Nature® Paris.
  3. Het is weliswaar een uur rijden vanaf Les Landes de Gascogne, maar dan ben je ook aan de Atlantische Oceaan! Ons gloednieuwe park gaat deze zomer open – ben jij een van onze eerste gasten?


Dus: boek vandaag nog je zomervakantie bij Center Parcs, profiteer van onze aanbiedingen en verheug je op een frisse duik!