Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK
Vergeet de dagelijkse sleur en laat uzelf verwennen door onze cottage services.

Services in De Kempervennen

Tijdens uw vakantie wilt u zich vast niet uitsloven. En gelijk heeft u. Laat de dagelijkse beslommeringen even achterwege en maak het uzelf gemakkelijk met onze Cottage services. U selecteert de gewenste services in stap 3 van uw boeking.

Huisdier

Toeslag voor huisdieren wegens extra schoonmaakbeurt.
Maximaal 2 huisdieren per cottage
Weekend / Mid-week € 16,50
Week € 24,50

Reisverzekering

Center Parcs heeft voor u een reisverzekering op maat samengesteld, die u kunt afsluiten bij het boeken van uw verblijf. Daarmee voorkomt u narigheid als uw bagage en kostbaarheden verloren gaan, worden gestolen, of als u of uw reisgenoten schade toebrengen aan de cottage* of de inboedel ervan. Meer informatie vindt u in het schema hieronder. U bent verzekerd tegen volgende risico's (bedragen worden per cottage*bepaald en zijn gebaseerd op de waarde bij vaststelling van de schade):

Bagage
Bagage inclusief foto-, film- en videoapparatuur. € 1800,00
Kostbaarheden, fietsen en surfplanken € 350,00 (€ 100,00 eigen risico per crimineel feit)

Onvoorziene kosten
Extra reis- en verblijfskosten bij ziekte of bij een ongeval: kostprijs

Vervangend vervoer
Een vervangvoertuig als uw eigen auto of motorfiets onbruikbaar is door brand, diefstal of calamiteiten: kostprijs

Medische kosten
Noodzakelijke tandverzorging na een ongeval: € 350,00
Medische kosten die niet terugbetaald worden door uw ziekenfonds: kostprijs

Aansprakelijkheid
Voor schade aan de cottage* € 900,00 en aan de inboedel ervan:(€ 25,00 eigen risico per voorval)
U kunt deze reisverzekering afsluiten bij het boeken van uw verblijf.
U kan deze verzekering ook afsluiten bij aankomst in het park.
U bent verzekerd na betaling van de premie. De heenreis is niet verzekerd bij het afsluiten van de verzekering in het park. Uw bevestigingsbewijs, dat wil zeggen de factuur en het betalingsbewijs, dienen als verzekeringsdocument. Op aanvraag ontvangt u de polisvoorwaarden waarin de verzekeringsdekking beschreven staat.
* Daar waar cottage genoemd wordt, geldt ook: appartement, hotelappartement, hotelkamer, hotelsuite, woonboot of boomhuis.
Meer informatie
Per week: € 29,00
Per Mid-week of weekend: € 25,00

Annuleringsverzekering

Het is aan te raden om een annuleringsverzekering aan te schaffen. Zo vermijdt u annuleringskosten op de prijs van de cottage* (zie onder artikel 9 van de Algemene Voorwaarden op pagina 105) wanneer een van de gasten:
a) plots ziek wordt of gewond geraakt door een ongeval;
b) een sterfgeval heeft binnen de naaste familie: echtgenoot, echtgenote, partner, ouders, stiefouders, kinderen, broers of zussen;
c) aanzienlijke schade heeft aan eigendom ten gevolge van brand, natuurrampen of strafbare feiten veroorzaakt door derden;
d) plotseling een arbeidsovereenkomst aangaat voor ten minste 20 uur per week, waarbij de werkgever niet akkoord gaat met de afwezigheid tijdens de geboekte periode;
e) het gezinshoofd is en onvrijwillig werkloos wordt.
De annulering dient onmiddellijk, doch uiterlijk 5 dagen na de gebeurtenis, bij uw boekingskantoor gemeld te zijn. Bij internetboekingen dient u contact op te nemen met Customer Contact Center op 070 220 330 voor België (€ 0,30 / min.) en 0900 660 6600 voor Nederland (€ 1 per gesprek).

Bij annulering vóór aanvang van het verblijf wordt de boeking direct na de telefonische opdracht geannuleerd. Herroeping is dan niet meer mogelijk. Bij voortijdig vertrek, om een van de eerder genoemde redenen, vindt terugbetaling plaats naar rato van het aantal niet verbleven nachten. Dit voortijdig vertrek dient u direct bij de parkreceptie te melden. Niet verbruikte extra's (bedlinnenpakketten, verzekeringen, enz.) worden niet terugbetaald. Annulering is uitsluitend mogelijk per cottage*, niet per persoon. Deelname aan de annuleringsverzekering is mogelijk direct bij boeking en tot uiterlijk één dag na de boekingsdatum. De annuleringsverzekering geeft dekking na betaling van de verzekeringspremie tot het moment van vertrek uit het park. Om voor uitkering van de annuleringsverzekering in aanmerking te komen, dient u een annuleringsverklaring in te vullen en bewijsstukken voor te leggen.
Bij annulering vindt geen terugbetaling plaats van:
a) de premie voor de annuleringsverzekering;
b) het eigen risico van € 34,50;
c) de assurantiebelasting conform het geldende percentage (dat berekend is over de premie en de administratiekosten).
* Daar waar cottage genoemd wordt, geldt ook: appartement, hotelappartement, hotelkamer, hotelsuite, woonboot of boomhuis.
Meer informatie
Weekend en midweek: € 27,00
Week: € 34,50

Bedlinnenpakket

Geen zin om uw bedlinnen mee te sleuren? Dan laat u ze toch gewoon thuis. U vindt een bedlinnenpakket per persoon als u aankomt in uw cottage.
 • 1 matrashoes (1 persoon)
 • 1 dekbedhoes (1 persoon)
 • 1 kussensloop
Is voor VIP en Premium formules inbegrepen.
€ 7,25 / persoon

Handdoekenpakket

Handdoeken wegen zwaar in uw bagage. Als u geen zin heeft in gesjouw, dan leggen wij handdoeken voor u klaar in uw cottage.
 • 1 grote handdoek
 • 1 kleine handdoek
Is voor VIP en Hotel-formules inbegrepen.
€ 5,75 / persoon

Kinderdekbedpakket

Als u gebruik gaat maken van het kinderbedje in uw cottage, houd er dan rekening mee dat u zelf uw lakens moet meebrengen. Of u bestelt natuurlijk gewoon een kinderdekbedpakket, en het ligt klaar wanneer u aankomt.
 • 1 dekbed
 • 1 dekbedhoes
 • 1 onderlaken
 
€ 9,50 / persoon

Keukenpakket

Alle benodigheden om de afwas te doen liggen klaar bij aankomst in uw cottage.
 • 1 vaatdoek
 • 1 theedoek
 • 1 afwasborstel
 • 1 badmat
Basis keukenpakket is standaard inbegrepen bij Premium en VIP cottages.
€ 5,50 / kit

Combi Pakket 1p.

Handdoeken en dekbedhoezen wegen flink door in uw bagage. Als u geen zin heeft in gezeul, dan leggen wij handdoeken en dekbedhoezen voor u klaar in uw cottage.
 • 1 grote handdoek
 • 1 kleine handdoek
 • 1 matrashoes (1 persoon)
 • 1 dekbedhoes (1 persoon)
 • 1 kussensloop
Inbegrepen bij VIP.
€ 9,95 / pakket

Extra babybedje

Elke cottage van 4 personen of meer heeft standaard een kinderbed. Hebt u meer kleintjes in uw gezelschap? Dan kunt u een extra kinderbed bestellen.
Bedlinnen niet inbegrepen
€ 4,95

Extra kinderstoel

Elke cottage van 4 personen of meer heeft standaard een kinderstoel. Hebt u meer kleintjes in uw gezelschap? Dan kunt u een extra kinderstoel bestellen.
 
€ 4,95

Extra babybox

Extra babybox/bed.
 
€ 4,95

Comfort Service

Wilt u helemaal nergens aan denken wanneer u naar Center Parcs komt? Dan kiest u toch gewoon voor de Comfort Service? Het enige wat u nu nog moet doen, is relaxen!
Inbegrepen:
- Opgemaakte bedden bij aankomst
- Handdoekenpakket (1 badhanddoek en 1 handdoek per persoon)
 • Opgemaakte bedden bij aankomst
 • Keukenpakket
 • Handdoekenpakket (1 badhanddoek en 1 handdoek per persoon)
 • Douchegel
 
€ 12,95 / bed (kinderbedden worden niet meegerekend)

Early check-in 13 uur

Als u vroeger toekomt, kan u langer genieten van uw verblijf.
Enkel geldig voor Friends-gasten.

Party Package

Heeft u iets te vieren tijdens uw verblijf bij Center Parcs? Met een Party Package kan het feest pas echt van start gaan! Niet vergeten om tijdig te boeken, want dit Package kan niet besteld worden de dag voor of de dag van uw aankomst. In dit pakket zitten slingers, ballonnen en een taart.
 • Decoratie, ballonnen, taart
 
€ 26,95

Party Package + Decoratie

Heeft u iets te vieren tijdens uw verblijf bij Center Parcs? Met een Party Package kan het feest pas echt van start gaan! Niet vergeten om tijdig te boeken, want dit Package kan niet besteld worden de dag voor of de dag van uw aankomst. Wij versieren uw cottage.
 • Decoratie, ballonnen, taart
 • Versiering wordt in de cottage opgehangen
 
€ 39,90

Party Package + Champagne of prosecco

Heeft u iets heel speciaals te vieren tijdens uw verblijf bij Center Parcs? Boek dan een Luxe Party Package (inclusief champagne of prosecco) en vier feest in stijl! Niet vergeten om tijdig te boeken, want dit Package kan niet besteld worden de dag voor of de dag van uw aankomst.
 • Decoratie, ballonnen, taart, champagne of prosecco
 
€ 42,95

Party Package + Decoratie + Champagne of prosecco

Heeft u iets heel speciaals te vieren tijdens uw verblijf bij Center Parcs? Boek dan een Party Package Deluxe en vier feest in stijl! Niet vergeten om tijdig te boeken, want dit Package kan niet besteld worden de dag voor of de dag van uw aankomst. In dit pakket zitten slingers, ballonnen, een taart en een fles Champagne of prosecco. Wij versieren uw cottage.
 • Decoratie, ballonnen, taart, Champagne of prosecco
 • Versiering wordt in de cottage opgehangen
De geboekte arrangementen van dit type worden de dinsdag vóór de aankomstdatum verwerkt.
€ 55,90

VIP Services

VIP service: bij aankomst opgemaakte bedden, voor elke gast een handdoekenpakket, een verzorgingspakket, een keukenpakket, gratis Wi-Fi, dagelijkse bezorging van een assortiment verse broodjes aan de cottage.

Premium Service

Opgemaakte bedden bij aankomst en een keukenpakket.
Kinderdekbedhoes niet inbegrepen

Beperkte VIP-service

VIP-services niet inbegrepen.
(VIP services: bij aankomst opgemaakte bedden, voor elke gast een handdoekenpakket, een verzorgingspakket, een keukenpakket, gratis Wi-Fi, dagelijkse bezorging van een assortiment verse broodjes aan de cottage.)

Beperkte Premium service

Zonder opgemaakte bedden bij aankomst en keukenpakket.

Hotelservice zonder ontbijt

Opgemaakte bedden, dagelijks verse handdoeken en dagelijkse schoonmaak

Boodschappenservice standaard

Als u uw boodschappen via de Boodschappen Service bestelt, zorgen wij ervoor dat uw boodschappen kant-en-klaar in de cottage staan. Te bestellen voor één of meerdere dagen tijdens uw verblijf. Wat een gemak!
 • Boodschappentas gevuld met: koffie, thee, koffiemelk, suikersticks, filterzakjes, afwasmiddel, mineraalwater, sprite (0,5 l.), coca cola (0,5 l.), jus d'orange (1 l.) snoepjes, chips.
Minimum 2 personen per service en het kidspakket kan enkel in combinatie met een volwassenenpakket besteld worden.
€ 17,95 / pakket voor 3 tot 4 personen

Boodschappenservice luxe

Als u uw boodschappen via de Boodschappenservice bestelt, zorgen wij ervoor dat uw boodschappen kant-en-klaar in de cottage staan. Te bestellen voor één of meerdere dagen tijdens uw verblijf. Wat een gemak!
 • Boodschappentas gevuld met: naturel chips, koffiesticks, thee, suiker, koffiemelk, afwasmiddel, toiletpapier, cola (1,5 l), limonade (1,5 l), bronwater, sinaasappelsap, witte en rode wijn, bier, brie, toast, pinda's, spekken
 
€ 37,95 / pakket voor 3 tot 4 personen

Boodschappenservice kids

Als u uw boodschappen via de Boodschappenservice bestelt, zorgen wij ervoor dat uw boodschappen kant-en-klaar in de cottage staan. Te bestellen voor één of meerdere dagen tijdens uw verblijf. Wat een gemak!

Het Kids pakket kan alleen in combinatie met andere pakketten besteld worden.
 • Blitse rugtas gevuld met: popcorn, frisdrank, spekken, koekjes
Als u uw boodschappen via de Leveringsservice bestelt, zorgen wij ervoor dat uw aankopen in de cottage klaar staan.
U kunt deze service voor een of meer dagen tijdens uw verblijf bestellen. Super eenvoudig!
€ 7,95 / pakket

Orry & Vrienden Verrassingspakket

Verras uw kinderen voor hun verjaardag, op een feestje of gewoon voor een leuke manier om de vakantie te beginnen! Het Verrassingspakket wordt voor uw aankomst door ons in de cottage geplaatst.
 • De Orry & Vrienden rugzak bevat: Het Orry & Vrienden activiteitenboek, potloodjes en Memory Game.
Door voor uw aankomst te reserveren krijgt u een korting op de verkoopprijs.
€ 19,95 / persoon

Uw boeking

Boek nu
 
Altijd inbegrepen Meer informatie

Ontvang onze promoties en nieuwigheden

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).