Heerlijk, de frisse lucht van het oerbos. Perfect om spectaculaire sporten te ontdekken en te genieten van de Franse joie de vivre.

Ontdek Les Trois Forêts

Talloze buitenactiviteiten staan voor u klaar: probeer de High Adventure Experience en de Zip Wire... of kiezen voor een kanotocht op de rustige rivier!

Uniek aan dit park

  • In het enorme bos van 435 hectaren zijn talloze activiteiten te beoefenen, zoals onder meer een flink avonturenparcours of de Cool Jump (vrije val van een toren van 7 meter hoog!)
  • De Master Blaster, de langste glijbaan (190 meter) van alle Center Parcs: sensatie gegarandeerd
  • Zeer comfortabele, ruime, zorgvuldig ingerichte en goed uitgeruste cottages (boek een VIP-cottage met eigen bubbelbad en sauna!)
  • De kinderen zijn niet weg te slaan bij de geitjes, kippen en konijnen van de Kinderboerderij en kunnen geen genoeg krijgen van de activiteiten in de indoor speelruimte Baluba (minikart, klimmen...)

Aqua Mundo

Ontdek Aqua Mundo
  • Master Blaster, de grootste glijbaan van alle Center Parcs: 190 meter lang! Klim in een grote zwemband en daal deze grote watercoaster af!
  • In het Water Playhouse vermaken kinderen zich met de waterkanonnen en de enorme emmer die elk moment 900 liter water over hen kan uitstorten.
  • Het Vroege-Vogel-Zwemmen is een rustig moment vóór de officiële opening.

Kinderactiviteiten

Kinderactiviteiten
Kids ravotten urenlang in indoor speelparadijs BALUBA, vermaken zich met de konijnen en geitjes op de Kinderboerderij en gaan op de foto met Orry.
Meer info

Activiteiten

Activiteiten
Speel badminton of tafeltennis in de Sporthal en klim in de bomen van de High Adventure Experience in het bos.
Meer info

Market Dome

Market Dome
Zin in een lekkere pauze voordat u (weer) met een activiteit begint? In de ontspannen sfeer van de Market Dome vindt u een ruime keuze aan verschillende restaurants voor elke smaak.
Meer info

Spa Deep Nature

Spa Deep Nature
De Deep Nature Spa met 5 cabines heeft diverse aangepaste lichaamsverzorgingsbehandelingen op de kaart (massages, peelings, gezichtsbehandelingen...).
Meer info

Uw boeking

Boek nu