Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Nieuw in park Les Bois-Francs

pagodes

Ontdek de vernieuwde Pagode cottages

Ontdek de vernieuwde Pagode cottages met een moderne meubels en een vernieuwd interieur, voor een nog comfortabeler verblijf.

spa deep nature

De Spa Deep Nature® beloond met het Spa-A kwaliteitslabel!

Spa-A heeft het handvest kwaliteitslabel Spa-A toegekend aan de kuuroorden van Lac d'Ailette en Bois-Francs. Dit handvest beoordeelt de kwaliteit van de zorg van de gasten, de diensten en het verloop van de behandelingen, het materiaal en de ruimtes, de producten en de kwaliteit van de milieuvriendelijkheid van het kuuroord. 

Meer info

Ontdek
Nieuwe Orry & Vrienden Show

Kom genieten van de Orry & Vrienden Show!

Een hilarische en interactieve voorstelling, waarin Orry op avontuur gaat en de hele wereld rondreist samen met zijn vrienden. En dit allemaal met één doel, om de woonplaats van hun nieuwe vriendje terug te vinden.

De kids zullen ademloos luisteren en wegdromen in fantasieverhalen!

Pony Vakantie

Pony Vakantie

U verblijft in een van de cottages die direct bij de rijbak van de pony’s liggen. Elke dag kan uw kind naar haar of zijn pony toe. Uw kind is er maar druk mee, maar misschien is er nog even tijd om een duik te nemen in tropisch zwemparadijs Aqua Mundo of te ravotten in het overdekte speelparadijs BALUBA.
Meer info
KIDSSPA

Net als mama een echte VIP met Kids Spa!

Jouw dochter kan net als mama doen. Met een heuse schoonheidsbehandeling voelt ze zich een echte prinses.  

De voetjes worden gemasseerd, de nageltjes gevijld en gelakt. Om de luxe compleet te maken, krijgen ze een roze badjas aan en staat de kinderchampagne klaar!
KIDS_BINGO

Speel mee met Orry & vrienden in de Kids Bingo!

Spannend! Wie heeft de bingokaart als eerste vol en wint? De kids spelen en zingen mee en gaan lekker uit hun dak!  

Orry en zijn vrienden hebben de Kids Bingo eens flink aangepakt. Ze hebben alles in een nieuw jasje gegoten: het decor, de spelletjes én de liedjes. Dat wordt weer een dolle boel!

Les Bois-Francs - Je boeking

Top of the page
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).