€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Getest: Wannabe een Kok

Insider tips - Laatst gewijzigd op 20 Feb. 2020

Getest: Wannabe een Kok

Wannabe een Kok, een van onze Wannabe activiteiten waar kinderen in de huid kruipen van een echte chefkok. Koekjes, taarten, pannenkoeken... niets is leuker dan zelf iets lekkers bakken. En proeven natuurlijk! Enora (8) testte de activiteit samen met haar nichtje Tessa en neefje Bram in Center Parcs De Kempervennen.

Wannabe

Wat is Wannabe een Kok?

Chef-koks in de dop? Tijdens Wannabe een Kok mogen de kids zelf ervaren hoe het is om een echte chef-kok te zijn. Samen met een groep andere kinderen leren zij alles over het koksvak, van onze Center Parcs begeleiders. Deeg kneden, vormpjes erin drukken, versieren... en niet te vergeten: opeten! Gedurende 1,5 uur zijn de kinderen vrij om eigen creaties te maken.

Testrapport Enora (8)

Hoe bereid je je goed voor?

"Thuis veel koekjes bakken, dan weet je al een beetje wat je moet doen. En goed luisteren naar de juffen."

Welk cijfer geef je op schaal van 1 tot 10? En waarom?

"Een dikke 10. Ik mocht alles zelf doen, dat vond ik zo leuk! De juf gaf iedereen een groot stuk deeg en deze moest je eerst kneden en daarna plat rollen. Toen ik eenmaal de vormpjes in het deeg had gedrukt, kwam de juf langs met smarties - deze strooide ze over de hele tafel. Hiermee heb ik helemaal alleen mijn koekjes versierd!"

Zou je de activiteit aanraden?

"Ja! Je kan allemaal leuke dingen doen. Eerst hebben we koekjes gemaakt en versierd, en toen de koekjes de oven in gingen heb ik met andere kindjes gespeeld. We konden ons zelfs laten schminken!"

Heb je nog tips voor anderen?

"De vormpjes goed aandrukken in het deeg, dan blijven er geen stukjes deeg aan vast plakken. En natuurlijk de koekjes lang genoeg in de oven doen!"

Waar vind je Wannabe een Kok?

Je vindt de activiteit Wannabe een Kok in: De Eemhof, Het Heijderbos, De Kempervennen, De Huttenheugte, Het Meerdal, Port Zélande, De Vossemeren, Erperheide, Bispinger Heide, Les Bois-Francs, Les Hauts de Bruyères, Les Trois Forêts en Le Lac d'Ailette.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)