Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Bois-Francs

De Bohin Fabriek

Terug in de lijst

Op zoek naar een buitengewoon unieke ervaring? Ontdek het werk van de arbeiders in de laatste nog actieve naaldenfabriek!

Aanschouw op 2000m² de werkruimtes van de enige naalden en speldenfabrikant van Frankrijk (BOHIN France) en draag bij aan de productie van naainaalden, glaskopspelden en veiligheidsspelden. Het bezoek aan de fabriek wordt vervolgd door een opvallend hedendaags museum met een originele mise en scène (kleine metaalbewerker, plaatselijke en (uit)stekende geschiedenis, borduurwerk, uitzonderlijke artiesten, BOHIN advertenties, bijzondere oprichter...). Grote boetiek. Activiteitenprogramma en spelboekjes voor kinderen.

Google Map

Les Bois-Francs - Je boeking

Top of the page
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.