Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

Weekend weg met Oud en Nieuw in Winter Wonderland

Boek nu
weg met oud en nieuw

Oud en Nieuw vieren bij Center Parcs

Hoe kun je het nieuwe jaar beter beginnen dan een spetterend Oud & Nieuw bij Center Parcs. Met z’n allen bij elkaar, lekker eten en drinken, en vrolijk feest vieren.* Iedereen kan tot de late uurtjes genieten, want niemand hoeft naar huis te rijden. Ideaal! 

En tijdens de dagen rond Oud & Nieuw is ook de de betovering van Winter Wonderland nog lang niet verbroken. 
Boek dus nú je onvergetelijke vakantie. 

*Het aanbod verschilt per park

Huisje huren tijdens Oud en Nieuw

Gourmetten met oud en nieuw
Het begin van het nieuwe jaar kan niet mooier zijn. Vier een weekend Oud en Nieuw met met familie en vrienden bij Center Parcs. Een hapje, een drankje, een dansje: geniet tot middernacht van livemuziek op het podium van de Market Dome. 

Klokslag 12 uur middernacht is er een kleurrijke en spectaculaire vuurwerkshow in alle vakantieparken. Op Parc Sandur en Le Bois aux Daims wijkt de invulling van de show af van de andere vakantieparken. Vergeet niet te proosten met champagne! Geniet van culinaire arrangementen in onze restaurants, zoals een uitgebreide Nieuwjaarsbrunch.

Activiteiten met Oud en Nieuw

Interactieve Kerstboom
Glinsterende lichtjes, prachtige kerstbomen en de leukste winteractiviteiten, dat is de magie van Winter Wonderland. Geniet van de betoverende sfeer op het park en doe mee aan een van de vele winterse activiteiten. Winter Wonderland kun je beleven van 1 november 2016 tot en met maart 2017 maar met de feestdagen doen we er een extra schepje bovenop. 
Winter Wonderland is leuk voor alle leeftijden. Neem het op tegen andere gezinnen tijdens de Family Winter Quiz Night. Ga samen met Orry op avontuur door het park met de Kids Winter Parade of maak samen een winterse souvenir tijdens de nieuwe Kids Winter Workshop.
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).