€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Les Ardennes - Restaurants & Shops

Kies uit 3 restaurants onder de palmbomen. Wordt het een buffet, een hapje en drankje in het Grand Café of een snack in de Aqua Mundo? We hebben ook een supermarkt, voor al je boodschappen en je kan pizza bestellen. Of laat je ontbijt of Table Cooking pakket bezorgen!

Restaurants

La Trattoria - Italiaans Buffetrestaurant Les Ardennes

La Trattoria - Italiaans Buffetrestaurant

La Trattoria, gelegen in de gloednieuwe Action Factory, opent haar deuren voor u! Kom en geniet van een heerlijk Italiaans buffet. De Trattoria heeft een glazen raam zodat u een oogje kunt houden op uw kinderen die in de Action Factory spelen en een terras vanwaar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op het domein en het kleine dorpje Vielsalm.

Aqua Café Les Ardennes

Aqua Café

Je hebt zin om een smakelijke pauze in te lassen terwijl je van het waterplezier geniet? Het Aqua Café biedt een selectie van heerlijke snacks, sappige hamburgers en nog veel meer. Of je kunt lekker snoepen van handijs terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op het omringende aquatische landschap.

Sports Café Les Ardennes

Sports Café

Kom een hapje en een drankje nuttigen in het Sports café waar je de Aqua Mundo in de gaten kunt houden. Het Sports Café is vriendelijk en comfortabel en biedt je een interieur in het teken van tropen en sport met een ontspannend terras waar je kunt genieten van een selectie van door ons bereide cocktails. Alle grote sportevenementen worden er uitgezonden.

Grand Café Les Ardennes

Grand Café

Een goede kop koffie of een glas bier met een bitterbal. Krant erbij. Even wachten op de vrienden en familie. Tijd speelt geen rol in het Grand Café. U heeft immers vakantie. Trek in een lekker hapje eten? Op de kaart staan diverse broodjes, maaltijdsalades en verschillende warme gerechten.

Tasty - Buffetrestaurant Les Ardennes

Tasty - Buffetrestaurant

In het buffetrestaurant kan je terecht voor een uitgebreid ontbijt: vers gebakken broodjes, fruit, verse sappen en zuivel. Het beste begin van de dag!

Cottage Delivery Service

Breakfast Delivery

Breakfast Delivery

Heerlijk in je accommodatie ontbijten met broodjes? Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een compleet Lazy Breakfast met broodjes, hartig en zoet beleg, eitjes en sinaasappelsap. Samen te boeken met je accommodatie of ter plaatse te bestellen in de supermarkt.

Pizza Takeaway

Pizza Takeaway

Hoe klinkt een gezellige pizza-avond in je cottage? Smaakt ook nog eens heerlijk! Van een pizza Margarita tot een frisse salade.

Table Cooking

Table Cooking

Eet je liever in je cottage met vrienden of het gezin? Geniet van een steengrillmaaltijd. Wel zo makkelijk!

Supermarkt

Shopping Center

Shopping Center

De boodschappen voor het avondeten, lekkere verse broodjes, een nieuwe bikini of leuk speelgoed als vakantiecadeau: je vindt het allemaal onder één dak, in het Shopping Center. Met ruime openingstijden, elke dag van de week.