€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

4 tips voor een dagje uit met het hele gezin

Family time - Laatst gewijzigd op 14 Dec. 2016

4 tips voor een dagje uit met het hele gezin

Zondag: de gebruikelijke gezinsdag waarop de meeste leden van het gezin vrij hebben en daar samen gebruik van willen maken. Elke vrije minuut moet zo goed mogelijk worden gebruikt. Juist in de zomer is er bij mooi weer genoeg kans om iets te ondernemen. Hier volgen een paar tips voor een gezellige dag met het gezin, waar zowel de kleintjes als de volwassenen plezier aan beleven.

Picknick in de open lucht

Waarom altijd maar in de eetkamer met elkaar eten? Pak eens een picknickmand in met lekkere hapjes en zelf gemaakte ijsthee, borden, bestek en een deken en ga op de fiets naar een park of een meer. Op die manier geniet je eens in een heel bijzondere omgeving van je maaltijd en met voldoende tijd voor elkaar.

Zelf een T-shirt ontwerpen

Samen creatief worden bij het beschilderen van T-shirts. Wat dacht je van een gezins-shirt voor iedereen? Een bijzonder gemakkelijk uitvoerbaar en toch leuk idee is bijvoorbeeld als iedereen elk T-shirt met zijn handafdruk versiert. Een echte blikvanger!

Een dagje naar een tropisch zwemparadijs

Wist je dat je het tropische zwemparadijs Aqua Mundo van Center Parcs ook als daggast kunt gebruiken? Daar wachten je  in het golfslagbad tussen palmbomen, watervallen en vaak ook een wildwaterbaan en nog veel meer. Dus niets houdt je  tegen: een van onze parken is vast dicht bij je in de buurt!

Openluchtbioscoop

Bij mooi weer in de zomer hoeft niemand op de bank te blijven zitten om een goede film te bekijken. In plaats daarvan hebben veel grotere steden openluchtbioscopen, waar je de meest uiteenlopende films kunt bekijken. Plezier voor het hele gezin!

Wat is jouw tip voor een leuke dag met het gezin?