€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

5 ideeën voor een vriendinnendag

Family time - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

5 ideeën voor een vriendinnendag

Vriendschappen maken het leven mooi - en ze zijn daarom onmisbaar. Om elkaar te tonen hoe blij je met elkaar bent, is het een goed idee om af en toe een dagje samen met je vriendinnen te plannen. Of maak er meteen een leuk weekend van! Met deze suggesties wordt het ongetwijfeld een leuke tijd.

Rommelmarkt

Waar denkt iedereen het eerste aan bij een dag die vrouwen samen doorbrengen? Winkelen! Maar dat hoeft niet altijd in een winkelstraat te gebeuren. Een bezoek aan een rommelmarkt is vaak nog veel leuker, omdat je daar zeldzame en mooie oude spullen kunt vinden - weg met de spullen uit rekken! Hier kan je leuke spulletjes vinden die je gegarandeerd gelukkig zullen maken. Wat is er leuker dan dit geluk te delen met je vriendinnen?

Filmavond

Een klassieker: met een fles wijn, de lekkerste chocolade en wat gezellige kaarsjes naar een romantische liefdesfilm kijken met je vriendinnen en daarbij met elkaar praten over de eigen ervaringen in relaties - dat gaat toch het beste samen met je vriendinnen. Maak er wat gezelligs van!

Wellness

Wellness is erg geliefd als het aankomt op een vriendinnendag. Of wat dacht je van een Vriendinnenweekend? Als je zin heeft in een massage, sauna of heerlijke schoonheidsbehandeling, kom dan ook eens langs in een van de Center Parcs-parken voor een korte weekend-vakantie. Er zijn verschillende parken waar een Beauty- en Wellness Center, sauna en/of Turks Stoombad aanwezig is. En na de behandeling staat voor je en jouw vriendinnen natuurlijk alle andere voorzieningen van het park tot je beschikking, zoals het tropische zwemparadijs Aqua Mundo.

Concert

Ga eens op zoek naar concerten bij je in de omgeving. Ook al hebben jullie misschien niet allemaal dezelfde smaak en favoriete artiest, er is vast wel iets te vinden dat iedereen wil meemaken. Wat is er nu mooier dan samen zingen, te dansen en feest te vieren?

Beautygloss Vriendinnenweekend

Gezellig een heel weekend met je vriendinnen doorbrengen en meedoen aan beauty workshops, seminars, party's en nog veel meer? Dat kan tijdens het Beautygloss Vriendinnenweekend op Center Parcs De Kempervennen. Naast de vele activiteiten kan je er natuurlijk ook lekker shoppen. Echt iets voor jouw en je vriendinnen, dus! Het Beautygloss Vriendinnenweekend vindt plaats van 25 tot en met 28 september 2015.Kijk hier voor meer informatie, of boek meteen.

 
Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)