€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

50 jaar vakantieherinneringen: Familie van Waeleghem

Family time - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

50 jaar vakantieherinneringen: Familie van Waeleghem

50 jaar vakantieherinneringen: Familie van Waeleghem

‘Mijn ouders kwamen hier voor het eerst in 1985, je kunt zeggen dat we hiermee opgegroeid zijn ‘’

Center Parcs bestaat al 50 jaar, dat is natuurlijk best een tijdje! Wij zijn zo benieuwd naar jullie verhalen dat we een contest gestart zijn; jullie stuurde ons je leukste, grappigste of meest originele Center Parcs foto, en de winnaars mochten hun vakantieherinnering herbeleven!

Uit een hele hoop inzendingen van prachtige foto’s en verhalen is ook die van de familie van Waeleghem uitgekozen. Wij zijn met de hele familie een weekendje op pad gegaan, om het moment van de foto te herbeleven. Als dank kregen ze nóg een midweek, of weekendje Center Parcs van ons tegoed. Wat betekent Center Parcs voor jou?

Toen de familie ons vertelde dat ze vroeger hele zandkastelen bouwden op het strand konden wij het niet laten om even langs de Market Dome te fietsen en een bouwpakketje, inclusief gekleurde schepjes, emmertjes en harkjes mee te brengen naar de filmopname. We hoefden ze eigenlijk niet te vertellen wat ze moesten doen; alsof ze al jaren ervaring hadden met het bouwen van zandkastelen! Niet alleen de zandkastelen, maar ook het filmpje is naar onze mening supermooi geworden! We hopen wel dat ondanks de zanderige kleding, mama van Waeleghem toch nog in alle rust van het weekend heeft kunnen genieten.

Benieuwd naar het Center Parcs van nu? Ontdek nu zelf Center Parcs 5.0!