€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De nieuwe Action factory van Villages Nature® Paris (F)

Family time - Laatst gewijzigd op 18 Jun. 2020

De nieuwe Action factory van Villages Nature® Paris (F)

De nieuwe Action Factory, aan de Lakeside Promenade, is de ideale plek om je te amuseren. Of het nu regent of de zon schijnt, je zal je zeker niet vervelen.

De eye-catcher is het Klimparadijs met 15 blokken met klimmuren voor volwassenen en een ludiek ontdekkingsparcours om te klimmen voor de allerkleinsten. Verder is er de beroemde (van televisie) Ninja hindernisrace, het laserparcours in het donker en tal van interactieve behendigheidsspellen…

Treed binnen in de uitzonderlijke wereld van Action Factory. Registreer je en maak je profiel aan op de digitale informatiezuilen en verover een plekje op de Wall of Fame! 

Een gedetailleerd overzicht van alle activiteiten:

- Climb’Blocks: 15 blokken met klimwanden met 3 verschillende moeilijkheidsgraden: beginner, gevorderde of zeer ervaren. Genoeg keuze om vertrouwd te raken, je te amuseren of om grenzen te verleggen.

- Climb Kids: gratis ruimte waar kinderen vertrouwd kunnen raken met de wereld van hoogteparcoursen en deze kunnen ontdekken, met boompaden van touwen en een beveiligde touwbrug.

Action factory

- Ninja Hindernisrace: een acrobatisch parcours van 35 meter met tijdmeting, in de stijl van het beroemde tv-programma. Daag je vrienden en familie uit en probeer het puntenrecord te verslaan.

- Gorgon Laser: volg het parcours in het donker en vermijd daarbij om de lasers aan te raken, pas anders maar op voor de Gorgonen! Bereik het einde van het parcours voordat de timer afloopt, om het puntenrecord te verslaan.

 Interactief Spel Grotten: test ons simulatiespel en ontdek de grot op de rug van een vleermuis! Vermijd obstakels en vang insecten door middel van stemcommando's en verzamel zoveel mogelijk punten.

- Interactief Spel Ocean Play:verdelg de schadelijke dieren van de zeebodem door te gooien met plastieke ballen. Gooi ze alleen of in groep en versla het record!

Action Factory

- Karaoke Box: zing je lievelingslied en deel je video met iedereen. Succes gegarandeerd!

- Let’s Dance: ontdek een nieuwe dimensie van dansen met Let’s Dance! Volg alleen of met vrienden de bewegingen op het scherm om een choreografie na te bootsen.

Action factory

Boek nu je verblijf dankzij één van onze mooie aanbiedingen of leer meer over Villages Nature® Paris (F).