€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

 Anna en Sofie ontsnappen uit de Escape Room

Family time - 02 Jan. 2019

Anna en Sofie ontsnappen uit de Escape Room

Anna (10) en Sofie (8) Draijer hebben met z’n tweetjes én met het hele gezin veel lol in De Vossemeren. Maar waarom gaan ze ’s ochtends naar de bar? Jullie zijn vast van plan om zo te gaan zwemmen…

Anna: “Klopt. We gaan altijd ’s middags zwemmen, wanneer de kleintjes hun dutje hebben gedaan. We zouden best ’s ochtends al willen gaan, maar dat gaat nou eenmaal niet.”

Sofie: “Niet erg, dan doen we gewoon wat anders. Met papa broodjes halen bijvoorbeeld. Maar dat moet dan wel altijd via de Beach Bar …

Papa gaat ’s ochtends naar de Beach Bar?

Anna: “Daar hebben ze lekkere koffie, zegt-ie. Hij is een echte koffieleut. Hij dacht dat er in onze cottage zo’n lekker koffieapparaat zou staan, maar hij had zich vergist. Maar deze vindt hij nóg lekkerder.” (Goed nieuws: Vanaf begin dit jaar hebben ook de Premium cottages in België een Dolce Gusto-koffieapparaat! red.)

Hoe is jullie cottage?

Anna: “Onze cottage ligt aan het meer, dat is wel een heel mooi plekje. Als we wat ouder zijn willen we ook waterskiën, nu kan dat nog niet. Maar de Discovery Bay is ook leuk. Dat is nog mooier dan we eerst dachten.”

Sophie: “We hadden foto’s gezien op internet. Normaal gaan we met de tent, maar ons kleine zusje Tess is 2 maanden geleden geboren, en dan is kamperen een beetje lastig. Dus papa zocht nu een huisje, waar veel dingen te doen zijn. En hier was hij heel vroeger al eens geweest, met opa en oma.”

Maar De Vossemeren is nu wel veranderd...

Anna: “Dat zei papa ook, dat het wel een ander park lijkt. Toen hadden ze de Monkey Splash in de Aqua Mundo nog niet. Dat vinden wij wel een hele gave glijbaan. We gaan er zo vaak af als we kunnen.”

Sophie: “En de Escape Room was er toen ook nog niet. Die hebben we nu gedaan. Heel spannend. We werden opgesloten en moesten met z’n allen raadsels oplossen om er weer uit te kunnen. En dat is gelukt binnen de tijd. Goed hè?”

Anna: “Als beloning gaan we vanavond, na de show van Orry, naar Nonna’s. Dat ziet er heel gezellig uit. Maar nu gaan we eerst zwemmen!”

Monkey Splash De Vossemeren

Benieuwd naar alle leuke activiteiten? Boek dan snel je verblijf in De Vossemeren!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)