€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Daan en Jan Jacob zoeven aan de Zip Wire

Family time - Laatst gewijzigd op 30 Jan. 2020

Daan en Jan Jacob zoeven aan de Zip Wire

Jan Jacob Leiendekker (44) is er met zoons Daan en Kai en echtgenote Esther even tussenuit in De Vossemeren. Het is een weekend vol actie, ontspanning en … een haan.

Waren jullie al eerder bij Center Parcs?

Jan Jacob: “We hebben alle parken in Nederland en België wel zo’n beetje gehad. Vroeger zochten Esther en ik de bestemming uit, nu laten we het aan de jongens over. Ik heb ze achter de laptop gezet en zei ‘Bepalen jullie maar’.”

Waarom viel de keuze op De Vossemeren?

Daan: “We zijn filmpjes gaan kijken op YouTube en daar kwamen we de glijbaan van De Vossemeren tegen, de Monkey Splash. Die zag er leuk uit.“

Jan Jacob: “Als er geen goede glijbaan is, gaat het feest voorbij. De criteria van de jongens zijn zwembad, glijbaan, goeie wifi, niet ver rijden en veel te doen.”

Zwembad Lommel

En doen jullie dan veel samen?

Daan: “We vinden het leuk als pa meegaat naar de Aqua Mundo. Dat is vooral fijn voor mijn broertje Kai, want het is er best groot. We gaan minstens één keer per dag met z’n allen. Meestal vroeg in de ochtend zodra het zwembad open gaat. Soms ’s middags ook nog een keer, maar dan blijft mama in het huisje, een boek lezen.”

Wat heb je nog meer gedaan?

Daan: “Toen we kleiner waren, zaten we veel in de Discovery Bay. Maar nu vinden we andere dingen leuk.”

Jan Jacob: “Ze mochten allebei een extra activiteit uitzoeken. Kai koos voor raften, Daan voor de Zip Wire. Dat leek me ook wel spannend, dus ik deed met hem mee. Spannend! Dat is trouwens wel het meest opvallende aan dit park: hoeveel er te doen is. Als het aan de jongens had gelegen, hadden ze ook nog op de banaan gevaren en op de waterski’s gestaan.

En er was iets met een haan?

Daan, lachend: “Jaaa… vertel ’s over de Kinderboerderij, pap.”

Jan Jacob: “O ja. Onze cottage ligt zo ongeveer naast de Kinderboerderij. Hartstikke leuk, al die dieren. Echt. En hoe zal ik het zeggen? Met een haan een paar deuren verder, heb je ’s ochtends geen wekker nodig. Ideaal! Maarre… toch een puntje van aandacht voor een volgende keer, haha.”

Ook een weekend er samen tussenuit? Boek dan je verblijf bij De Vossemeren!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)