€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Even samen ontsnappen

Family time - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Even samen ontsnappen

Files, vergaderingen, drukte – af en toe moet je er even aan ontsnappen. Samen actief de natuur verkennen is de ultieme combinatie van ontspanning en gezond bezig zijn. Op de fiets door het groen, op zoek naar alle mooie plekjes. Misschien pakken jullie nog een terrasje mee onderweg? Of neem een picknickmand mee vol lekkere hapjes. Hier alvast 3 prachtige natuurgebieden waar jullie zeker weer één worden met je eigen natuur.

Verken de Peel

De peel was ooit een veengebied, door het ontginnen van het veen is dit natuurgebied ontwikkeld tot een ware pracht. Het gebied bestaat uit moerassen, bossen, vennen en heidevelden welke de Peel elk seizoen een ander gezicht geven. Vanuit Center Parcs Limburgse Peel fiets je gemakkelijk door de Deurnsche en Mariapeel, beide uniek in hun soort.

Herleef oude tijden in Drenthe

Ooit was Nederland bedekt met ondoordringbaar hoogveen, waar we in Zuidoost Drenthe nog een kleine glimp van kunnen opvangen. In het Bargerveen, een restant van een echt moerasgebied, herleven oude tijden. Hoor de stilte om je heen en geniet met zijn tweeën van de ongerepte natuur. Vanuit Center Parcs Parc Sandur fiets je door het Drentse landschap in ruim een half uur richting het Bargerveen. Een perfecte middag of dagtrip!

Vulkanische landschappen net over de grens

Twee uur zuidelijker dan Maastricht, net over de Duitse grens, vindt je Center Parcs Park Eifel. Dit park is gelegen midden in het vulkanische Geopark Vulkaneifel, wat bekend staat om zijn vele “maaren”. Dit zijn kraters die door explosies van waterdamp zijn ontstaan en nu gevuld zijn met water, wat unieke vergezichten garandeert. In de Eifel loopt een speciale fietsroute welke een oude trainrails volgt. Fiets door tunnels en op viaducten terwijl jullie samen genieten van de rijke natuur.

Uitgebreide kaarten van verschillende fietsroutes vind je natuurlijk in het Cycle Center op elk park. Ook heb je hier de gelegenheid om een nieuwe Gazelle fiets te huren. Net iets meer ontspanning? Boek dan een e-bike, zo krijg je een zetje in de rug.

Meer tips om er even met zijn tweeën tussenuit te gaan? Kijk hier.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)