€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Familie Vonk herbeleeft hun huwelijksreis 50 jaar later ook in Center Parcs

Family time - Laatst gewijzigd op 30 Apr. 2019

Familie Vonk herbeleeft hun huwelijksreis 50 jaar later ook in Center Parcs

50 jaar geleden zeiden Alma en Rob Vonk JA tegen mooie momenten samen. In hun ogen was en is Center Parcs dé plek om echt even samen te zijn. Zij beleefden 50 jaar geleden hun huwelijksreis hier en vorige week vierden zij deze mijlpaal in Port Zélande, samen met de hele familie. Een vooropgezet plan vanuit Center Parcs, werd voor familie Vonk een bekroning op hun 50 jarige huwelijk.

Van het verleden …

Verrast waren zij overduidelijk, toen de versierde E-car voor hun vernieuwde cottage klaar stond. “Dit hadden we vroeger nog niet”, grapte Alma. Net als de luxere faciliteiten, zoals een vaatwasser en Dolce Gusto koffiezetapparaat. Maar hoewel deze luxe groter is geworden, benadrukt Alma dat het familiegevoel hetzelfde is gebleven. “Je bent er even tussenuit, en je geniet met elkaar van nieuwe dingen. Dat is fijn!”. Ook was hun huwelijksreis voor haar een complete verrassing. “Ik wist daar eigenlijk niks van, hij heeft het georganiseerd”. Rob grapte: “Ik heb alleen gezegd: je moet je zwempak meenemen”. Zeker omdat er thuis altijd drukte om Alma heen is, was het (toen nog nieuwe) Center Parcs voor Alma de perfecte plek om bij te komen van alle hectische, maar bijzondere dagen. Om het 50-jarige huwelijk te koesteren bewaren Alma en Rob ook een fotoboek. “Hier staan alle mooie foto’s in van onze trouwerij en de huwelijksreis … zo denken wij weer even terug aan toen!”

Naar het heden …

Om nu 50 jaar later met drie generaties terug samen te zijn in Center Parcs vinden ze erg bijzonder. “We komen graag bij elkaar, en iedereen doet ook moeite om te komen”, aldus Alma. “Ook thuis zien we elkaar vaak, we plannen uitjes elders of eten gezellig met elkaar. Als de Hollandse pot op tafel staat dan staan de kinderen allemaal op de stoep. Dat is iets wat hen weer herinnert aan vroeger”. Zo’n weekend is daarom extra waardevol voor Alma en Rob.

De familie heeft al veel parken bezocht, van De Eemhof en De Huttenheugte tot De Kempervennen. Zo’n strandpark als Port Zélande hebben zij nooit eerder bezocht. “Dat het park vernieuwd is dat valt wel op. Niet alleen de huisjes zijn luxer, je ziet ook dat er veel meer te doen is. De klimmuur is echt iets voor mijn kleinkind en haar vriend. Wij zijn al wat ouder ... wij gaan gewoon lekker zwemmen!”, vertelt Rob.

Vernieuwingen in Port Zélande

Mooie herinneringen maken aan de kust, in het vernieuwde Port Zélande? Boek je verblijf en beleef onvergetelijke momenten samen!