€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Psst…! Geheimpje horen?

Family time - Laatst gewijzigd op 09 Mar. 2020

Psst…! Geheimpje horen?

Zeg ja tegen rust en natuur in jouw eigen cottage met privé tuin…

Ontdek bij aankomst het geheim van een verzorgde VIP cottage met opgemaakte bedden, warme ontbijtbroodjes en boodschappen bezorgd tot aan de deur. Gooi de tuindeuren open naar jullie eigen privé terras en snuif samen de frisse lucht. Geniet van weelderige bossen, zomerse stranden of rustieke heuvels. Ieder z’n Center Parcs.

 

 

... een vakantie vol spanning en avontuur…

Ontdek de geheimen vanaf boven en voel de kriebels in je buik als je tussen de boomtoppen klimt in de High Adventure, of aan de Zip Wire over het meer zoeft in De Kempervennen (NL). Doe er een schepje bovenop: race samen over het Aquapark of ga wakeboarden op de blauwe water van De Vossemeren. Wist je dat je, zowel op als rondom de parken, de mooiste fietsroutes kan ontdekken? Of ga stoer mountainbiken in de heuvels van Les Ardennes. En voor de kleinsten onder ons? Die ontdekken de omgeving in de mini cars van de Kids Safari. Voor iedereen is er avontuur te vinden!

 

 

… of uren speelplezier (met de kleintjes).

Ontdek ‘s ochtends de glijbanen en het Water Playhousein het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo, ontdek daarna samen met de kids de wondere piratenwereld en speel uren in de Discovery Bay in De Vossemeren of leer al klimmend en klauterend alles over het oerwoud in Jungle Dome van Het Heijderbos (NL). Nog niet uitgespeeld? Ontdek de interactieve games in de gloednieuwe Action Factory van Les Ardennes. Van al dat ravotten krijg je honger! ‘s Avonds versieren jullie samen je eigen pizza bij Nonna’s of je neem de pizza makkelijk mee naar je eigen cottage. Of is het soms tijd voor een familie BBQ in je eigen privé tuin? Ook daarvoor ontdek je alles wat je nodig hebt in de parkwinkel.

 

Ontspanning, luxe of avontuur. Ieder z’n Center Parcs.

Ontdek de geheime, veelzijdige kant van Center Parcs. Ben je even toe aan rust? Pak een boek of een tablet, en ga in de tuin van je cottage zitten, midden in de natuur. Zoek de actie op en ga muurklimmen, boogschieten, of ontdek met je kids het terrein op Mini Quads. Of toch toe aan wat welverdiende luxe? Kies een VIP cottage, met privésauna. Heerlijke verwennerij, wanneer je er maar zin in hebt. Ieder z’n Center Parcs!

 

Alles wat jouw verblijf zo bijzonder maakt zijn de Secrets of Center Parcs. Zelf de Secrets of Center Parcs in eigen land ontdekken? Kies snel het park wat bij jou past: bijvoorbeeld in Erperheide of De Vossemeren!