€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Tips voor een romantische Valentijn met je partner

Family time - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Tips voor een romantische Valentijn met je partner

Hectische levensstijlen, overvolle werkschema’s en hobby’s… Het is soms bijna onmogelijk om samen dingen met je partner te doen. Het is zo druk, dat jullie vergeten elkaar de aandacht te geven. Maar met Valentijnsdag in zicht, wordt het weer tijd voor wat meer quality time met je partner. Deze tips maken het allemaal net even makkelijker om weer echt samen te zijn.

Terug in de tijd

Soms zijn we zo bezig met het heden dat we vaak geen tijd hebben voor het verleden. Denk je wel eens terug aan jullie allereerste date? Hoe fijn is het om weer dat heerlijke vlindergevoel in je buik te krijgen? Een perfect idee om weer wat quality time met je partner door te brengen is door jullie eerste date te herhalen op Valentijnsdag. Gingen jullie uit eten? Neem elkaar dan weer mee naar dat ene restaurant en haal de mooie en liefdevolle herinneringen weer op. Was jullie eerste date geen succes? Praat er met elkaar over en vraag hoe je partner zich de perfecte date had voorgesteld en voer het samen uit op Valentijnsdag.

Iets geks, iets avontuurlijks… iets nieuws

Samen iets nieuws proberen geeft pas echt een boost aan jullie relatie. Het hoef niet per se meteen een dagje bungeejumpen te zijn, maar denk eens aan een dansles met z’n tweeën, samen naar een musical, een schildercursus nemen. Of misschien toch wel een activiteit waarbij de adrenaline er vanaf druipt? Een keer wat anders dan de doorsnee Valentijnsdag met alleen chocolade en bloemen.. Kortom, ontdek samen iets nieuws wat jullie allebei leuk zouden kunnen vinden. Wie weet wordt het wel een nieuwe passie voor jullie beiden!

Samen koken

Koken wordt nu meestal gezien als iets dat moet. Maar koken kan juist een hele leuke (en uitgebreide) ervaring zijn, vooral als je dit samen met je partner doet op Valentijnsdag! Plan een avondje in waarbij je een nieuw recept uitprobeert dat verder gaat dan alleen makkelijk en snel. En in plaats van alleen een hoofdgerecht, is het ook leuk om er nog een zelfgemaakt toetje aan toe te voegen. Maak er vervolgens een echte Valentijnsdate van, met een goed wijntje en kaarsen, zonder dat je de deur uit hoeft.

Er even tussenuit

Een paar dagen er tussenuit is natuurlijk ook een echte klassieker om Valentijnsdag te vieren en quality time met elkaar door te brengen. Boek bijvoorbeeld een VIP cottage bij Center Parcs om elkaar (en jezelf) extra te verwennen. Voor jou en je partner heeft Center Parcs de ideale arrangementen en activiteiten.

Boek nu een Valentijns last minute met een romantisch verrassingspakket cadeau!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)