€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Verras-service: Angela verrast voor Moederdag

Family time - 09 May. 2019

Verras-service: Angela verrast voor Moederdag

Het afgelopen jaar was niet het makkelijkste voor Angela uit Huissen. Ze ging door een tijd vol zorgen: om haar te vroeg geboren dochtertje én om haar man, die tot overmaat van ramp langdurig ziek in bed kwam te liggen.
 

Angela: “Gelukkig is de moeilijke periode nu achter de rug. Eerst lag Benthe zeven weken in de couveuse. Een dag voor kerst mocht ze naar huis, maar je blijft natuurlijk extra bezorgd. Een paar maanden later ging Paul door z’n rug; lang kon hij helemaal niets meer en kwam alles op mij neer. Hij is nu nog altijd aan het revalideren, maar het gaat helemaal goed komen.”

 

 

Tijd voor de Center Parcs Verras-service!

Paul vond dat Angela wel iets extra’s verdiende, en daar waren wij het helemaal mee eens. Dus hebben we Angela, en natuurlijk ook Paul en dochtertje Benthe, welverdiend in de watten gelegd tijdens een verblijf in De Kempervennen. “We hebben een heerlijk weekend gehad, met Benthe’s eerste verjaardag! We zijn gaan zwemmen in de Aqua Mundo, hebben lekker gegeten en het allerbelangrijkste: we hebben genoten van elkaar. Als we maar met z’n drieën zijn, dan is alles goed.’’
In de vorige aflevering herbeleefde Familie Vonk hun huwelijksreis 50 jaar later in Center Parcs.

 

Angela, Paul en Benthe hebben een heerlijk weekend in De Kempervennen beleefd. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier wat daar allemaal te doen is.

 

 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)