€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Vlak bij onze vakantieparken liggen de leukste attractieparken

Family time - 29 Jul. 2020

Vlak bij onze vakantieparken liggen de leukste attractieparken

Als je de kids trakteert op een dagje attractiepark, is het een leuke verrassing om ook in de buurt te overnachten. En als je een paar dagen op vakantie bent, verhoog je de pret door met z’n allen naar een attractiepark te gaan. Wij zetten de leukste attractieparken in de buurt van onze vakantieparken op een rijtje.
 


Ga op avontuur in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen


In één dag maak je er een hele wereldexpeditie, door de jungle, de savanne én het poolgebied, en sta je oog in oog met de meest bijzondere dieren. Voor volwassenen net zo leuk als voor kinderen.

Ideaal om te combineren met je verblijf in De Huttenheugte (NL). Of met Parc Sandur (NL), dat ligt bijna om de hoek! Daar kun je voordeliger dagtickets kopen, zodat je meteen op avontuur kunt gaan. In verband met de maatregelen dien je bij het reserveren van je dagticket een begintijd (10:00 – 10:30 / 10:30 – 11:00 / na 11:00) aan te geven om de doorstroming in Wildland goed te laten verlopen.
 

 

Verras de kleintjes met een dagje Plopsa Indoor Coevorden


Je loopt hier alle Studio 100-helden tegen het lijf, van Bumba tot Wickie de Viking en Mega Mindy.

Het park ligt pal naast De Huttenheugte (NL) en niet ver van Parc Sandur (NL). In beide parken kun je een voordelige Meerdagenpas kopen, die tijdens je verblijf 3 of 7 dagen geldig is.
 

 

Ontdek samen de magie van Attractiepark Toverland


Achtbanen, shows, binnen- en buitenattracties: kinderen, ouders, opa’s en oma’s, iedereen ontdekt iets magisch in de werelden van Toverland.

En als kers op de taart liggen Limburgse Peel (NL) en Het Meerdal (NL) om de hoek! Bij de receptie koop je een dagticket.

 

Dus: combineer je verblijf bij Center Parcs met een dagje pretpark, en pak een mooie korting mee! Laat je ons op Instagram delen in de pret met #centerparcs?

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)