€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Wakker worden in de jungle

Family time - Laatst gewijzigd op 29 Feb. 2024

Wakker worden in de jungle

Wakker worden in de jungle? Dat kan in onze Jungle Cabana. De Jungle Cabana's vind je in de Jungle Dome in Het Heijderbos: een stukje tropen, midden in Limburg. Exotische bloemen, planten, dieren en heel veel avontuur samengebracht onder één dak. Durf jij op ontdekkingstocht?

Een nacht in de Jungle Cabana

Overnachten in de tropen, maar toch midden in Limburg? Boek dan telefonisch de Jungle Cabana in Het Heijderbos. Tijdens een overnachting in de Jungle Cabana ga je back to basic en komt je survivalinstinct meteen naar boven. De sanitaire voorzieningen deel je met andere Jungle Cabana gasten, je gethematiseerde jungle maaltijd grill je zelf in de junglekeuken... en ontbijten? Dat doe je lekker uit een ontbijtmand op je privéveranda, terwijl je luistert naar de zang van tropische vogels. En niet te vergeten: na sluitingstijd heb je exclusieve toegang tot de Jungle Dome! Let wel op: de jungle cabana is enkel telefonisch boekbaar.

Ontdek wat er nog meer te beleven is in Het Heijderbos.

Jungle Cabana

Zodra je uit de Jungle Cabana stapt…

Dan stap je in de Jungle Dome! Dit tropische oerwoud is opgezet met het Wereld Natuur Fonds. Laat de ontdekkingsreiziger in je los en ontdek de exotische flora en fauna van de maar liefst 2500 m2 grote (speel)jungle. In de Jungle Dome vind je meer dan 40 diersoorten en 250 exotische bloemen, bomen en planten. 

Jungle Dome

Durf jij op Jungle Expedition?

De kids zijn op Jungle Expedition! Zij vermaken zich urenlang met de klaterende watervallen en wiebelende touwbruggen, terwijl zij ook nog wat leren over het behoud van het oerwoud. Ze springen van de ene kei over op de andere, verstoppen zich in de grotten en spotten de vissen in de rivier. Hoe avontuurlijk is dat? De enorme lianen, inheemse beelden, heerlijke temparatuur en de geuren van het woud nemen je écht mee in de jungle!

Jungle Expedition

Wakker worden tussen de exotische beesten en immense speelpret beleven? De 360° virtual tour geeft jou een alvast een voorproefje.