€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Weer echt even samen zijn

Family time - Laatst gewijzigd op 14 Dec. 2016

Weer echt even samen zijn

Binnen een gezin is het soms moeilijk om tijd te vinden om met je partner door te brengen. Maar het is natuurlijk wel heel belangrijk om ook uw relatie levendig te houden. Hoe doe je dat?

Aandacht voor elkaar

"Eindelijk even tijd voor mezelf!" is wat er bij veel mensen in hun op komt wanneer de kinderen 's avonds eenmaal op bed liggen. Het gebeurt dan ook vaak genoeg dat twee mensen in een relatie allebei apart hun rust vinden in verschillende dingen. Daar is uiteraard niets mis mee, maar het is ook belangrijk om tijd aan elkaar te besteden. Ga samen een filmpje kijken of zoek een gezamenlijke hobby. Of wat dacht je van samen aan tafel dineren als de kinderen in bed liggen!

Een avond per week

Zorg dat je in elk geval één avond in de week met je partner samen doorbrengt. Met die gezamenlijke hobby bijvoorbeeld, of door met elkaar te koken. Maar natuurlijk kan je ook eens in de zoveel tijd aan opa en oma vragen om op te passen, zodat jullie er ook even lekker uit kunnen naar een restaurant, de bioscoop of een leuke voorstelling.

Echt even samen weg

Een weekendje weg om weer echt even samen te zijn kan natuurlijk ook! Met z'n tweeën in een VIP cottage op een Center Parcs Park bijvoorbeeld. Maar dat kan natuurlijk ook met het hele gezin. Want als de kids genieten van Orry & Friends, hangen in de HangOut of lekker aan het zwemmen zijn in de Aqua Mundo, genieten jullie ook. En als de kinderen in bed liggen kunnen papa en mama 's avonds even extra samenzijn.

Wat is jouw  favoriete manier om echt even samen te zijn met je partner?

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)