€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

Word een echte profvoetballer!

Family time - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Word een echte profvoetballer!

Even een balletje trappen met de buurjongen, met je vader naar een voetbalwedstrijd, of simpelweg Nederland aanmoedigen voor de buis… Voetbal blijft een van de favoriete sporten om naar te kijken, maar ook om te doen! Het is dan ook niet gek dat bijna elke jongen ervan droomt om de volgende Lionel Messi of Cristiano Ronaldo te worden.

Professioneel les

Ook tijdens de vakantie kunnen de kids hun voetbalkunsten verbeteren. Tijdens de voetbalclinics in De Kempervennen en De Vossemeren worden verschillende oefeningen gedaan onder begeleiding van ex-voetballers of jeugdtrainers uit de Eredivisie. Hoe tof is dat?! Niet alleen spelen ze met (of tegen) anderen, ze zijn ook nog eens gezond en sportief bezig. Als ouder kun je ook een steentje bijdragen. Moedig ze aan als ze de oefeningen uitvoeren, want wie weet spelen ze later wel in een echt stadion waarbij jullie de supporters zijn!

Voetballende kinderen

Samen voetballen

Niet alleen is het leuk voor de kids maar kan de hele familie er plezier van hebben. Ga samen na de voetbalclinic oefenen met het hele gezin en maak er zelfs een echte wedstrijd van. Zo blijft het hele gezin goed in vorm en kan iedereen tijdens de vakantie z’n energie kwijt.

Wil je nog meer weten over de voetbalclinics? Klik dan hier voor meer informatie!