€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Zó besteed je meer tijd aan elkaar in 2018

Family time - Laatst gewijzigd op 20 Feb. 2020

Zó besteed je meer tijd aan elkaar in 2018

Drukke baan, een zooitje in huis en van hot naar her rennen? Dit komt je vast bekend voor. De tijd met je gezin schiet er vaak bij in. Terwijl je ook vaak ‘ja!’ zegt tegen collega’s die vragen of jij werk kan overnemen. Of tegen oppassen op de hond van de buren. Wij helpen je met deze tips op weg om een paar van die ja’s te bewaren en om in 2018 volmondig ‘ja!’ te zeggen tegen wat ertoe doet: je gezin.

Playing soccer
 1. Houd een weekplanning bij
  “Een weekplanning? Nee joh ik houd alles bij in mijn telefoon”. Maar plan je hier ook de momentjes met je gezin in? Als je op zondagavond een planning maakt voor de rest van de week kom je én niet voor verrassingen te staan, én weet je zeker dat je tijd doorbrengt met je gezin. Dag stress, hallo family fun!
   
 2. Niets moet, behalve samen zijn
  Raakt je weekplanning overvol? Skip dan ‘ns wat verplichtingen of betrek de kinderen erbij. Samen het huis poetsen of een rondje met de hond. Twee vliegen in één klap! Je brengt zo niet alleen tijd door met het gezin, maar je houd er ook een schoon huis aan over. En beloon de kids ook vooral door achteraf een leuk spel met elkaar te spelen!
   
 3. Sta een half uur eerder op
  Nog steeds tijd tekort? Sta een half uurtje eerder op! Klinkt niet goed, maar dat is gekibbel in de badkamer en aan de ontbijttafel ook niet. Je zal verbaasd zijn hoeveel tijd je over hebt. En nog een pluspunt: geen geïrriteerd ochtendritueel. Op het gemakkie samen ontbijten? Klinkt goed toch!
   
 4. Leg je telefoon opzij
  We laten ons te veel meeslepen door onze telefoon. Even snel Facebook checken of een appje sturen: we doen het vaak onbewust, tot grote ergernis van onze partner én de kinderen. Je had in de tussentijd ook iets leuks kunnen doen met hen! Dus zet je telefoon op stil en leg ‘m in de kast.
   
 5. Omarm het samen zijn
  Naast alle tips hierboven, is dit een hele belangrijke. Wees jezelf bewust dat je meer tijd kan besteden aan je gezin. Dit is de eerste stap. De volgende stap is: genieten! Er gaat niets boven fijne momenten samen. Of je nou met z’n allen gaat zwemmen, een bezoek brengt aan de kinderboerderij of gewoon een gezellig bordspel speelt; geniet van elkaar en maak onvergetelijke herinneringen!


Ben jij toe aan family fun buitenshuis? Ga er lekker tussenuit met het gezin, in Center Parcs: verblijf in een comfortabele cottage, zwem onbeperkt in de Aqua Mundo en beleef genoeg speelplezier in de indoor speelwerelden. Kortom: zeg “ja!” tegen écht even samen zijn!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)