€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

5 tips voor een dagje Het Heijderbos

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

5 tips voor een dagje Het Heijderbos

Center Parcs Het Heijderbos is een avontuurlijk stukje oerwoud dat ligt in de schitterende Limburgse bossen van Heijen. Op het park zijn er voldoende faciliteiten voor jong en oud.
Kom helemaal tot rust in de natuur- en bosrijke omgeving. Of test de snelste wildwaterbaan in de Aqua Mundo. En geniet van de terrasjes, restaurants en shops in de Market Dome. Ontdek ook de Jungle Dome, waar de kinderen op avontuurlijke Jungle expeditie kunnen. Deze indoor Jungle is een echte aanrader! Hier volgen een aantal tips voor een gezellige dagje uit met het gezin, waar zowel de kleintjes als de volwassenen plezier aan beleven.

Spanning en sensatie

Bij Het Heijderbos kan je je sportieve hart ophalen in het sportcenter, waar u kunt tennissen, klimmen en badmintonnen. Maar je kan ook een stapje verder gaan! Ben je een echte waaghals? Ga dan voor spannende opdrachten tijdens de speciaal opgestelde ‘Cool Factor: Mission’. Tijdens deze missie krijg je diverse actieve opdrachten, met als doel het kraken van de unieke code. Ongetwijfeld spannend en plezierig voor elk gezinslid, voor jong en oud.

Voor nog meer uitdaging is er de Zip Wire: een kabelbaan van 100 meter lang en 12 meter hoog. Dit is de ultieme kick! Springen van de 12 meter hoge Adventure Sports toren, vliegend boven het water naar de andere kant en vervolgens weer opgehaald worden door een speedboot. Maak een duizelingwekkende afdaling langs de kabel!

Op verkenning in de Jungle Dome

De Jungle Dome is een overdekt stukje écht oerwoud. Heel bijzonder, voor zowel jong als oud. Terwijl ouders een drankje doen op het terras van de Safari Camp, gaan de kids op verkenning in de Jungle. Samen met een ranger, die leuke opdrachten voor hen heeft.

Cool Factor: Paintball

Één van de grootste paintball arena’s van Nederland vind je in Het Heijderbos. Ruim 40 meter lang en 25 meter breed én aangekleed in Cool Factor stijl. In Het Heijderbos kan het hele gezin genieten van een potje paintball. Deze arena is speciaal geschikt voor kinderen, omdat het Paintball-geweer een lichtere variant is. Elke deelnemer krijgt natuurlijk een masker met een veiligheidsbril. De kinderen krijgen bovendien een body en nek protector, zodat ze goed beschermd de strijd aan kunnen gaan!

Aqua Mundo met de snelste wildwaterbaan

Meegevoerd worden op de spannende wildwaterbaan, langs opwindende glijbanen of snorkelen tussen de tropische vissen. In de Aqua Mundo van Het Heijderbos kan het allemaal. Hier vind je bovendien de snelste wildwaterbaan van Center Parcs!

Maar je kan er nog veel meer beleven. Wat dacht je van wildwaterraften? Zwemvest aan, helm op, bodyboard onder de arm en je bent er helemaal klaar voor! Tijdens dit ritje zijn er ervaren instructeurs aanwezig, waarmee je samen de wildwaterbaan ‘onveilig’ zal maken. Spanning en sensatie verzekerd, wanneer je met veel snelheid door de bochten scheurt.

Arovite Wellness & Beauty Center

Neem na een etentje, dagje Aqua Mundo of Jungle Dome ook eens een behandeling bij Avorite Wellness & Beauty in de Market Dome. Er is een uitgebreide keus aan behandelingen van hoge kwaliteit, onder anderen: gezichtsbehandelingen, voetbehandelingen, massages en diverse arrangementen. Even lekker een moment voor jezelf nemen en intens genieten van de beautybehandelingen in een rustgevende omgeving. Genieten!

Wil je eens een dagje genieten in Het Heijderbos of een van de andere Center Parcs parken? Kijk eens op Dagjecenterparcs.nl!