€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

9 tips voor een dagje Erperheide

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

9 tips voor een dagje Erperheide

Center Parcs Erperheide ligt in het Belgsiche Limburg en is de ideale bestemming voor een dagje weg met de kinderen. Duik in de Aqua Mundo, ga samen met de kids op ontdekking of geniet heerlijk van drankje in de Market Dome. Terwijl de kinderen zich volop vermaken, komen de ouders helemaal tot rust. Een heerlijk dagje uit met eindeloos veel pret voor iedereen.

Aziatisch Vissersdorp

In het Aziatisch Vissersdorp krijg je de unieke kans om al snorkelend prachtige, kleurrijke vissen te bewonderen. De vissen bevinden zich achter een glazen wand, maar je hebt het gevoel alsof je tussen de tropische vissen zwemt.

Kids Safari

De kinderen kunnen op een avontuurlijke ontdekkingstocht door het park. Ze krijgen een eigen jeep met een compleet safaripakket: sleutels voor de jeep, safarihelmen, verrrekijker en een ontdekkingskaart. Kids Safari geeft de kinderen het echte safarigevoel en is niet afhankelijk van seizoen of weer – hoe modderiger, hoe beter zelfs! Stap in de jeep en het avontuur door de bossen kan beginnen.

Kinderboerderij

Breng samen een bezoekje aan de dieren van de kinderboerderij. Er zijn geitjes, schapen, kippen, eenden, varkentjes, konijnen en andere dieren die graag geaaid worden. De vernieuwde Pony Express is voor veel kinderen een echte belevenis. De kinderen kunnen een rondrit maken op een pony voor slechts €4,00.

BALUBA indoor speelparadijs

In de BALUBA beleven de kinderen een onvergetelijke dag. Ze kunnen zich helemaal uitleven in deze fantasievolle en kleurrijke indoor speelwereld. Het BALUBA indoor speelparadijs staat vol met klimrekken, glijbanen, trampolines, bouwblokken en andere toestellen waarvan de kinderen helemaal door het dolle raken.

Orry & Vriendenshow: De Rommelzolder

De Rommelzolder is een nieuwe show van Orry & Vrienden. Orry gaat samen met vrienden Rep en Bing & Woops op avontuur op de zolder. Maar ze raken opgesloten... Om de tijd te verdrijven, duikt Orry in de spulletjes van opa en oma – en daarmee ook in hun verleden. Een hilarische en interactieve voorstelling voor kinderen die gek zijn op Orry en zijn vrienden.

Boogschieten als Robin Hood

Boogschieten is een leuke sport die je thuis niet zo snel zult doen. Gewapend met pijl en boog in het bos voel je jezelf even Robin Hood. De lessen worden gevolgd onder begeleiding van professionals. Het begin is even lastig, maar wie doorzet tijdens de boogschietles raakt het doel! Een leuke en uitdagende activiteit voor iedereen.

High Ropes Adventure & de Big Swing

Voor degenen die van wat meer actie en avontuur houden, zijn er het High Ropes Adventure en de Big Swing. Het High Ropes Adventure is een spectaculair touwbanenparcours dat tussen de boomtoppen hangt. Het is de bedoeling dat je alle opdrachten uitvoert tussen de bewegende balken en zwaaiende lussen door. Op naar de overkant… Probeer je knikkende knieën maar eens te overwinnen! Op de Big Swing is sensatie verzekerd. Je word omhoog getakeld in een soort katapult en valt vervolgens 10 meter in vrije val naar beneden.

Voor de sportliefhebbers

Voor de echte sportliefhebbers worden er verschillende activiteiten georganiseerd in de overdekte sporthal. Je kunt hier terecht voor leuke en uitdagende sporten zoals tennis, squash, badminton, basketbal en nog veel meer.

Even pauze…

In de Market Dome kan je even lekker pauzeren en ontspannnen, voordat je met een nieuwe activiteit begint. Het Grand Café in de Market Dome is zowel overdag als ’s avonds geopend voor iedereen. Het is de ideale plek voor een kop koffie of een glas bier met een bitterbal. Het decor lijkt rechstreeks afkomstig uit de film Out of Africa. Op de kaart staan ook diverse broodjes, maaltijdsalades en verschillende warme gerechten met frietjes. Precies zoals je verwacht in een Grand Café.

Wil je ook eens een dagje genieten in Erperheide of een van de andere Center Parcs parken? Kijk opDagjecenterparcs.nlvoor de mogelijkheden!