€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Beleef de omgeving van Terhills Resort

Insider tips - Laatst gewijzigd op 09 Jun. 2021

Beleef de omgeving van Terhills Resort

De omgeving van Terhills Resort is rijk aan bijzondere activiteiten en prachtige natuur. De ideale mix tijdens een vakantie in Belgisch Limburg. Boek hier je verblijf in Terhills Resort, de uitvalsbasis om op korte afstand te genieten van de prachtige omgeving en de leukste activiteiten. Wij geven je tips!
 

In het resort en de omgeving beleef je samen bijzondere momenten. Wil je vanaf een afstandje het Terhills Resort gevoel al ervaren? In onderstaande video nemen we je mee naar Terhills Resort en de unieke omgeving.

 

 

Elaisa Energetic Wellness

Elaisa Energetic Wellness

 

Waan in een oase van rust in dit unieke wellnesscomplex. Ontspan in een van de sauna's, bubbelbaden of in de hammam, of gun jezelf een heerlijke massage of behandeling. Ook worden er in Elaisa Energetic Wellness workshops en klankconcerten georganiseerd. Er is genoeg aanbod aan wellnessfaciliteiten om de hele dag te relaxen.

Op wandelafstand van Terhills Resort.

 

Nationaal Park Hoge Kempen

Mijnterril uitzicht met zonsondergang

 

Terhills Resort bevindt zich naast het enige nationale park van Vlaanderen, namelijk Nationaal Park Hoge Kempen. Voel je één met de natuur tijdens een wandeling in deze bijzondere omgeving. De geur van de dennenbossen en het geluid van het water dat over de oever spoelt creëren een rustige atmosfeer. Wandelen, fietsen of op pad met een park ranger, het kan allemaal. De industriële geschiedenis van dit gebied zorgt hedendaags voor fantastische panorama's. Bovenop de oude mijnterrils is een adembenemend uitzicht te zien over de omgeving.

Op wandelafstand van Terhills Resort.
 

Terhills Cablepark

Terhills Cablepark wakeboarden

 

Beleef actie op het water in Terhills Cablepark. Daag jezelf uit tijdens het waterskiën of stap op een wakeboard. Waterpret voor alle leeftijden is gegarandeerd op het opblaasbare Aquapark, een klimparadijs op het water met obstakels van wel 4 meter hoog! Voel het zand onder je voeten en de zon in je nek bij de strandbar van Terhills Cablepark. Geniet van het adembenemende uitzicht met een lekker koud drankje.

Op wandelafstand van Terhills Resort.
 

Museum van de Mijnwerkerswoning

Museum van de Mijnwerkerswoning keuken
Foto genomen door Maasmechelen Toerisme.

 

Stap 100 jaar terug in de tijd en beleef hoe Terhills er in het verleden uitzag. De heuvels die het Terhills Resort omgeven zijn oude mijnterrils. In het Museum van de Mijnwerkerswoning wordt je meegenomen in het dagelijks leven van een mijnwerker. De bijzondere historie van de regio is ook terug te zien in de oude schatbok die in Maasmechelen staat.

12 minuten rijden vanaf Terhills Resort.

 

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

 

Shop 'till you drop bij meer dan 100 boetieks in Maasmechelen Village! Het ganse jaar door vind je er prachtige collecties van het vorige seizoen tot wel 60% voordeliger dan de aanbevolen retailprijzen. Bovendien kan je er 7 op 7 terecht van 10-19h en is er gratis parking voorzien vlakbij de ingangen. Deze luxe winkelbestemming staat dus garant voor shoppen in alle comfort, lekker eten en gewoonweg genieten van het perfecte dagje uit.

8 minuten rijden vanaf Terhills Resort.
 

Kan jij ook niet wachten om de bijzondere omgeving van Terhills te verkennen? Boek dan hier jouw verblijf in het nieuwe Terhills Resort!