€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De 5 leukste wateractiviteiten voor deze zomer

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

De 5 leukste wateractiviteiten voor deze zomer

Water en zomer horen bij elkaar. Houd je handdoek paraat, want we hebben 5 heerlijke wateractiviteiten op een rij gezet om samen met je kinderen te doen!

1. Bootjesrace

Beekjes, vijvers, het speelmeer; bij Center Parcs word je omringd door de mooiste waterplekjes. En wat is leuker dan dit water te overwinnen met een eigen bootje? Samen met de kinderen een varend(!) bootje bouwen staat garant voor een leuke dag. Eerst lekker knutselen en kleuren en dan het water op. Tip: maak meer dan 1 bootje, bij de ter waterlating sneuvelt er weleens een. Test ook eerst in de wasbak of je bootje blijft drijven voordat je aan het grote werk begint. Is je boot getest? Dan kan de wedstrijd beginnen! Wie komt het eerst aan de overkant? Wil je het groter aanpakken en eens een echt vlot bouwen? Geef je dan op voor de activiteit Hutten & Vlotten bouwen in de parken Het Heijderbos, De Huttenheugte, De Vossemeren en Park Bostalsee (Duitsland).

2. Ga suppen!

Stand up paddling bij Center Parcs

Suppen? Jazeker, suppen staat voor stand up paddling en is aan een flinke opmars bezig. Staand op een surfboard peddel je jezelf over het water. Tenminste, als je je evenwicht kan bewaren. Je kunt het makkelijk in een dagje leren, dus het is ideaal om samen te doen met kinderen! Bij Center Parcs kun je leren suppen in o.a. De Eemhof,Port Zélande, Park Bostalsee (Duitsland) en De Vossemeren.

3. Waterballonnen-piñata

Waterballonnen zijn leuk, maar een waterballonnen-piñata is nóg leuker! Vul een stuk of zes (water)ballonnen met water, hang ze op aan de waslijn en begin maar met meppen! Houden je kinderen van water? Vergeet dan tijdens je verblijf niet om naar het Water Playhouse te gaan in de Aqua Mundo. Daar kunnen ze nog uren spelen!

4. Superman!

Flyboarden bij Center Parcs

Alleen al van het kijken naar de waanzinnige sport flyboarden gaat je hart sneller kloppen. Je stijgt namelijk, net als Superman, op uit het water om wel 10 meter hoog te vliegen. Mits je je evenwicht bewaart natuurlijk, anders stort je net zo makkelijk weer neer. Flyboarden is een onvergetelijke ervaring voor zowel ouders als iets oudere kinderen en is te doen in De Eemhof en De Vossemeren.

5. Maak je eigen zeepbaan

Zo maak je zelf een waterglijbaan

Verschillende parken van Center Parcs hebben te gekke wildwaterbanen, maar wist je dat je die ook zelf kunt maken bij je cottage? Met wat zeil, scheerschuim of groene zeep tover je de gaafste glijbaan tevoorschijn voor hete dagen. Lekker afkoelen én spelen naast je terras. Nog wilder? Check de wildwaterbanen in de Aqua Mundo maar eens!

Last minute extra voordelig naar Center Parcs deze zomer? Kijk hier voor de beste aanbiedingen.