€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De beste picknick plekjes in De Eemhof

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

De beste picknick plekjes in De Eemhof

Direct aan het enorme meer en maar 45 minuten van Amsterdam: Center Parcs De Eemhof is de perfecte plek om je af en toe echt eens van de drukke wereld af te sluiten. In deel 5 van de serie stellen wij u voor aan drie uiteenlopende picknick plekjes die jouw verblijf bij De Eemhof nóg leuker maken.

1. Speciaal voor de kinderen bij Kids Haven

Een picknick plekje te midden van waar alles gebeurt: de jonge kapiteins zullen zich vermaken in de haven, terwijl de ouders kunnen genieten van het uitzicht – gewoon fantastisch! Niet alleen de picknicktafels direct aan de haven zijn ideaal, maar ook de omliggende grasvelden zijn perfect voor een korte, leuke vakantie.

2. Aan het strand in de jachthaven

Een plek van rust in het voorjaar en een plek voor watersportliefhebbers in de zomer. Ontspan door de geluiden van de zee en de vogels die vrolijk tjirpen. Daarna kun je voor verkoeling in het Eemmeer peddelen of op het grasveld een potje voetbal spelen.

3. Achter je eigen cottage

Heerlijk picknicken zonder ver te lopen in een groene omgeving, aan het water of onder een boom. Dit plekje ligt op een steenworpafstand – handig, wanneer je eens wat vergeten bent voor de picknick.

Dit was dan het vijfde en laatste deel van onze picknick plekjes-serie. Nu alleen nog maar genieten van de picknick en het lekkere weer. Kijk hier voor meer informatie over De Eemhof!