€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De beste picknick plekjes in Park Hochsauerland

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

De beste picknick plekjes in Park Hochsauerland

Het Sauerland wordt ook wel ‘het gebied van de duizend heuvels’ genoemd. Hier heeft het gebied in zowel de zomer als de winter veel te bieden. Picknicken is nog steeds een zomeractiviteit en daarom ook perfect om in de bossen en weiden van Sauerland te doen. Center Parcs Park Hochsauerland heeft alles waaraan het de naam van ‘duizend heuvels’ te danken heeft: bossen, weiden, water en prachtige uitzichten. Picknickplekjes komt het park in ieder geval niet tekort!

1. In de avontuurlijke speeltuin

De avontuurlijke speeltuin is gelegen op een kleine heuvel in het midden van een grote ruimte. Hier is natuurlijk ruimte in overvloed! En in de zomer is de speeltuin zelfs de ideale plek om te zonnen. Vergeet daarom niet om je hoed en zonnebrandcrème mee te nemen! In de speeltuin zijn onder andere een klimrek en een volleybalveld te vinden.

2. Aan het meer

Een picknick aan het meer is één van de klassieke plekjes en mag daarom ook hier niet ontbreken. Het meer in Park Hochsauerland bestaat eigenlijk uit drie meren. Nog meer keus voor een leuke picknick plek aan het water! Maar pas op: in de zomerzon van Hochsauerland zijn de beste plekjes snel bezet. Dus wees er snel bij om het beste plekje te veroveren!

3. In de speeltuin AVENTURA

Dit is de nieuwste attractie van Park Hochsauerland. De langste speeltuin van Europa heeft een lengte van wel 160 meter (!). Ook hier valt er heerlijk te picknicken en volop te genieten, terwijl de kinderen zich prima in de speeltuin vermaken. Het maakt niet uit wat er allemaal in uw picknickmand zit of wat je allemaal bij hebt, je zult jezelf in ieder geval nooit vervelen. En het uitzicht over ‘het land van de duizend heuvels’ is adembenemend!

Heb je er al zin in gekregen om in de zomerzon te picknicken in Park Hochsauerland of in een van onze andere 20 parken? Kijk dan maar eens hier en wordt komende zomer helemaal een met je eigen natuur!

Tot binnenkort voor deel 5 van onze serie!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)