€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De beste picknickplekjes in De Vossemeren

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

De beste picknickplekjes in De Vossemeren

Vandaag volgt deel drie van onze picknickplekjes serie. Deze keer nemen we u mee naar De Vossemeren. Veel plezier bij het lezen – en natuurlijk ook bij het picknicken!

Center Parcs De Vossemeren ligt in België, niet ver van de Belgisch-Nederlandse grens vandaan, maar het ligt vooral in de directe omgeving van de Sahara. Geen paniek! Hier bedoelen we namelijk niet de Sahara van Afrika, maar de Sahara van Lommel: een uitgestrekte duinen- en heidelandschap in combinatie met een grote hoeveelheid aan naaldbomen. Veel plezier met onze tips voor de beste picknickplekjes in De Vossemeren!

1. In de vlindertuin

Picknicken aan het meer met uitzicht over het water in de zogenaamde ‘Vlindertuin’. Hier zijn hoge bomen te vinden, en zelfs een houten hutje met bankjes. Perfect om uit te rusten… of om een eetfestijn te houden! Ondertussen zie je af en toe prachtige vlinders rondvliegen die ook even om de hoek komen kijken.

2. Ideaal voor families: Zone 4

De Vossemeren is in zones verdeeld. In Zone 4, naast een kinderspeelplaats voor kinderen met een glijbaan en een klimrek, kan er goed ontspannen worden. Ideaal voor families met kinderen. Bankjes en het groene gazon nodigen je samen uit voor een heerlijke picknick.

3. Het grote grasveld

Omgeven door loof- en naaldbossen is “het grote grasveld” te vinden, een luchtige plek waar aan de rand gezellige bankjes te vinden zijn, waar je zich even kunt laten gaan. Niet alleen om een uitgebreide picknick te houden maar ook voor de kinderen om bijvoorbeeld een potje te voetballen.

Heb je er zin in gekregen om deze zomer in De Vossemeren of in een van onze andere 20 parken te picknicken? Kijk dan maar eens hier en wordt komende zomer helemaal een met je eigen natuur!

Tot binnenkort voor deel 4 van onze serie!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)