€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De beste picknick plekjes op Erperheide

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

De beste picknick plekjes op Erperheide

Bij Center Parcs is het aanbod van activiteiten onbeperkt - maar heb je al eens in een van de 21 parken gepicknickt? Niet ontbijten of barbecueën op het terras van jouw cottage. Dat kan altijd en dat is ook altijd leuk. Nee, we bedoelen met een mand vol heerlijke lievelingsgerechten en dranken ergens in de ruimte van je lievelingspark met een deken op een weide of op een bank uitrusten en ontspannen. We beginnen vandaag onze serie over de beste picknick plekjes op Erperheide, midden in het bomen- en waterrijke Limburgse heidelandschap. In de groene uitgebreidheid van het park zijn veel plekken waar je lekker heen kunt met een gevulde picknickmand.

1. Bij de speeltuin

Wat dacht je van een picknick met het hele gezin op de speeltuin met uitzicht over de vijver? Tussen pittige en zoete lekkernijen kunnen de kinderen glijden, schomelen en klimmen. De speeltuin in Erperheide ligt tegenover de kinderboerderij, waar de kinderen de boerderijdieren ook mogen aaien..

2. Bij het CycleCenter

Aan de andere kant van de Weiherr ligt het CycleCenter van Erperheide. Hiervandaan heb je uitzicht over het betoverende water. De banken nodigen uit tot lekker rondhangen. Een paar bonte keukenhanddoeken neerleggen en tafeltje dekje is klaar. Daarna nog even met de waterfiets de vijver op?

3. Bij de klimtoren

In Center Parcs Erperheide tref je overal water aan. In de buurt van de klimtoren en de weeronafhankelijke kinderspeelwereld BALUBA ligt een bijzonder mooi stukje oever. Ook hier staan banken om uit te rusten en te ontspannen met uitzicht over het water. Eendjes in het zicht?

 

De komende weken laten we je ook de mooiste picknickplekken zien in de andere parken, dus kom regelmatig even kijken! Meer weten over Erperheide? Ga nu naar de website!
 

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)