€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

De glijbanen van Villages Nature® Paris (F)

Insider tips - Laatst gewijzigd op 18 Jun. 2020

De glijbanen van Villages Nature® Paris (F)

Wacht niet langer en ontdek de 7 reuze glijbanen van Aqualagon: Aqua Rocket, Aqua Crater, Lifter, Body Experience, Triple Tubes, Liaison Slide en Aqua Racer. Sensatie gegarandeerd voor klein en groot. De totale lengte van al onze glijbanen bij elkaar is 920 meter, genoeg om de grootste lol te beleven in Villages Nature® Paris (F)!

Aqua Rocket

Beleef de sensatie van een vrije val tijdens de start waarbij het valluik je op volle snelheid in de glijbaan lanceert. Onvergetelijke herinneringen gegarandeerd voor de stoersten die deze ervaring aandurven!

 

Body Expérience

Lanceer je in de langste glijbaan van Villages Nature® Paris en laat je betoveren door de adembenemende lichtspelen, tussen wervelingen, cirkels en rondjes, beleef je een ongekende visuele ervaring.

 

Aqua Crater

Alleen of met zijn tweeën, word je na een paar bochten in de glijbaan met je band gelanceerd in een grote krater waarin je van links naar rechts slingert. Lukt het jou om jezelf naar de uitgang te sturen en op de goede plek van de glijbaan af te komen?

 

Liaison Slide

Daag een vriend(in) uit voor een wedstrijdje in de Liaison Slide glijbaan die halverwege verandert in een dubbele buis wat de wedstrijd nóg spannender maakt. Wie haalt de beste tijd?

 

Aqua Racer

Uitgerust met een band, zullen jong en oud plezier hebben in deze glijbaan met als hoogtepunt een gedeelte boven het golfslagbad in het doorzichtige gedeelte van de glijbaan!

 

Triple Tubes

De lievelings glijbaan van de kleine avonturiers, probeer hem in je eentje of met zijn tweeën uit! Bereid je voor op een spannende afdaling in je band.

 

Lifter

Roetsj in je band van deze unieke lucht glijbaan af, tussen stijgingen en afdalingen komt deze uit in de Aqua Racer glijbaan met zijn volledig doorzichtige buis: de grootste avonturiers gaan uit hun dak!

 

En na al deze glijpret kom je lekker uitrusten en een hapje eten in het Lagon Café!

Benieuwd naar hoe het is om door het park te lopen? Bekijk dan ook eens dit artikel voor een virtuele tour!

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)