€25 extra korting
Contacteer ons
070 224 900
(€ 0,30 p/m)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Getest: de nieuwe High Adventure Experience

Insider tips - Laatst gewijzigd op 26 Sep. 2017

Getest: de nieuwe High Adventure Experience

De High Adventure Experience is een outdoor parcours op enkele meters hoogte (niet voor mensen met hoogtevrees dus). Door middel van touwen leg je het gehele parcours af, maar geen zorgen, want je bent goed beschermd door een helm en je zit stevig vast aan de touwen. Dit neemt natuurlijk niet weg dat het best eng is!

De familie Hendriks werd via social media gekozen als “test-familie” omdat moeder Judith graag met zoonlief klimt én ook nog eens wat wilde doen op haar verjaardag. Ze hadden verder geen plannen en dus nodigde Center Parcs de hele familie uit Alverna in Gelderland van harte uit om de nieuwe High Adventure Experience uit te proberen. Judith ging met haar zoon Max (10), dochter Nikki (16) en haar vriend Cas (18) de uitdaging aan. Voor zo’n uitdaging is uiteraard ook aanmoediging nodig, en die rol heeft vader Bert (52) op zich genomen.

Op een schaal van 1 tot 10: hoe kicken was het?

Max: Een 9! Het was een leuke en spannende uitdaging.

Judith: Een 8. Ik heb geen hoogtevrees dus ik vond het heel tof. Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan heb ik het automatisch ook naar mijn zin! Dat zo’n activiteit samen met familie gedaan kan worden is het plezierigste van allemaal. Als het parcours nog langer was geweest, had ik het zeker niet erg gevonden.

Nikki & Cas: Het leuke eraan is dat iedereen het kan doen, als u geen hoogtevrees hebt natuurlijk. Zelfs voor met z’n tweeën blijf het een leuke activiteit omdat je lekker bezig bent. Het was ook niet al te gemakkelijk…

Bert: Ik zelf heb hoogtevrees, maar ik heb wel een stoere vrouw! Van beneden gezien zijn het skateboard en de klimwand middenin het parcours wel een echte uitdaging.

Voordat je erop ging: heb je naar het parcours gekeken?

Max: Nee hoor, ik zie wel wat er komt!

Heb je verder nog tips voor de volgende durfals?

Max: Gewoon doen, meer niet!

Nikki: Bij het skateboard moet je op de voorkant gaan staan, want dan ga je nog eens lekker hard.

Cas: De spanning zit denk ik voornamelijk in het onbekende. Dus laat je lekker verrassen!

Judith: De klimwand is toch wel het meest spannende van het hele parcours. Dus bereid je maar alvast voor!

Bert: Het is vooral leuk om het als niet-deelnemer mee te maken en iedereen te zien klimmen. En natuurlijk naar elkaar roepen en ze aanmoedigen!

Judith: Max heeft het ontzettend naar zijn zin gehad, dat zag je écht aan hem. Hij had de gehele dag door een glimlach op zijn gezicht. Ik heb Max niet meer gezien, hij ging er ineens als een speer vandoor!

 

Wil je ook net als de familie Hendriks de nieuwe High Adventure Experience uitproberen? Kijk hier voor meer informatie.

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:

Toon eerst de dichtsbijzijnde parken (bij je huidige locatie)